Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap feküdtünk le először a barátommal, használtunk óvszert és igazából hamar abba is hagytuk mert nagyon fájt. Ma reggel viszont nagyon rosszul voltam, hánytam is. Szerintetek ez véletlen egybeesés?
Figyelt kérdés
(értelmes válaszokat,ha kérhetem) L/172011. szept. 12. 15:39
1/11 anonim válasza:
A hányáson kívül milyen tüneteid voltak?
2/11 A kérdező kommentje:
Eléggé fáradtnak éreztem magam és fájt a hasam.
2011. szept. 12. 15:43
3/11 anonim válasza:
Aludtál eleget? Egyébként a hasad azért is fájhatott, mert mint írtad, fájdalmas volt a szex.
4/11 anonim válasza:
Ha használtatok óvszert, és nem szakadt el, akkor nem hinném, hogy teherbe estél volna.
5/11 A kérdező kommentje:
Olyan 5-6 órát aludhattam,lehet azért éreztem magam fáradtabbnak.
2011. szept. 12. 15:48
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez lehet az oka. Nem pihented ki magad. Terhes nem lehetsz szerintem, mert védekeztetek. Ha meg el se élvezett, akkor nincs gond. Mármint nem terhesség az oka.
7/11 anonim válasza:
Szerintem csak véletlen egybeesés mert a volt abarátnőmnek is voltak hasonló tünetei az elő sex után. Ő is nagyon fáradt volt másnap mert 6 órát aludt de este nagyon elfáradt ;) 16/F
8/11 anonim válasza:
Szexelj minél többet és egyre nagyobb farkakat használj, mert azok beedzenek. Ez egy biztos módszer, hogy túllépj a kezdeti nehézségeken, amik fájdalmasak.
9/11 anonim válasza:
Én a terhességet már csak azért zárnám ki, mert a megfoganáshoz 12 nap kell, ha jól tudom. Szóval annak még csak a tünetei is ki vannak zárva... De nyugi semmi bajod nincs kipihened magad és már kutya bajod se lesz ;)
10/11 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes,még nem!Terhességről a beágyazódás utántól beszélünk,ami kb. 7-10 nap,de lehet több is. A terhességi tünetekért a beágyazódás után termelődő hcg hormon okolható.Vagyis,addig nem a terhesség miatt hánysz!Hogy terhes leszel-e,az pedig a védekezés milyenségétől függ.Ha nem volt gond az óvszerrel,akkor nem lesz gond a babával sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!