Székesfehérváron lenne olyan Lány aki szívesen elvenné egy 17 éves fiú szüzességét?
Figyelt kérdés
Nos hát az a helyzet hogy 18 leszek idén és nem igazán volt sok sikerem a nők terén , de eléggé ki akarom már próbálni a sexet , bár elég lenne ha valaki szimplán lecumizna . És eléggé zavaronak tartom hogy a sulimban mindenki azzal dicsekszik hogy már nem szüz meg ilyenek.2013. aug. 14. 17:59
1/8 anonim válasza:
vegye el akinek telefonkönyv a szülőanyja
3/8 anonim válasza:
Lol:D Okééé, a félreértések kerülése végett, ez nem én voltam:'D Amúgy remélem ez a legnagyobb problémád kérdező.
Lazy
5/8 A kérdező kommentje:
Már igen :) Nemrég küzdöttem le a rákot
2013. aug. 14. 18:05
6/8 anonim válasza:
biztos akad valaki,ha fizetsz érte.
7/8 anonim válasza:
"És eléggé zavaronak tartom hogy a sulimban mindenki azzal dicsekszik hogy már nem szüz meg ilyenek."
18 alatt a "mindenki" az olyan max. 25-30%. De nagyon max!
8/8 anonim válasza:
Ha annyira szeretnéd akkor keress egy magadnak való lányt. Ha nem megy akkor csak pénzért találsz ilyen lányt, de az sem úgy fogja csinálni mint hogy ha szeretne. Szerintem várd meg azt a lányt aki kész erre és tényleg szeret. Azzal kapcsolatban hogy mindenki azt mondja a sulidban hogy már nem szűz... lehet hogy hazudnak, vagy csak azért mondják hogy menőnek érezzék magukat. Azért mert más már elvesztette, attól még neked nem kell követni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!