Lányok! Szerintetek gáz, ha egy srác 18 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Hallottam már, hogy ez lehet vonzó, de egyben taszító tulajdonság is? Szerintetek? Ti kezdenétek olyannal, aki még szűz?2013. okt. 22. 10:26
2/11 anonim válasza:
Dehogyis gáz!Nem mintha rohadt nagy jelentőséggel bírna ez a szüzesség dolog!
3/11 anonim válasza:
18 évesen voltam először lánnyal. Fel sem merült bennem, hogy gáz lenne. Csak a kérdésed gáz..
5/11 anonim válasza:
Nem gáz és csak olyannal kezdenék.
6/11 anonim válasza:
Az én férjem 1 hónappal a 21. szülinapja előtt veszítette el a szüzességét velem (én 24 éves voltam), szóval szerintem nem gáz.
Nekem tetszett hogy még nem volt mással:)
Előtte még 2 szüzességet vettem el. Tehát engem fiatalabb koromban sem zavart. Az egyik fiú 18 éves volt, én 19, a másik 21, én 23.
27/N
9/11 anonim válasza:
Én is 18 évesen vesztettem el a szűzességem és még nem süllyedtem el szégyenemben, de inkább dugjál ilyen kérdések helyet, mert az jobban megéri. :D
10/11 anonim válasza:
csak a kur_aknak szamit hgy szuz vagy meg hgy minel nagyobb legyen a farkad nem egy ertelmes csajnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!