Hogy képzeltétek el a szüzességetek elvesztését, és hogy sikerült?
Meghitten terveztem, halk zene, gyertyafeny, kenyelmes zene....na ehhez kepest az adott srac a fold ala itatott aztan meg azt csinalt velem, amit akart, egy koszos lebujban......bar szerencsere(?) nem nagyon emlekszem...
20/L
kenyelmes zene? uristen miket hordtam ossze :)
szoval kenyelmes szoba.bocsanat :D
Hát én úgy képzelem el, hogy elmegyünk bulizni..valami falunapi buliba és egyszer csak odajön, megcsókol, felajánlom neki, hogy menjünk haza hozzájuk, mert a szülei is ott vannak a falunapi bálba. Hazamegyünk, mondja,hogy menjek el, fürödjek nyugodtan le, én elmegyek és amikor visszaérek, akkor teli van a szoba gyertyákkal, és rózsaszirommal.:)Zene nem szól. És elkezdünk csókolózni és leveszi a felsőm.....és egyszer csak megtörténik:)
Amúgy annak ellenére, hogy van egy 17 éves barátom, nem szeretném még elveszíteni. Legalább még 1 évig nem...de kitudja,mit hoz az élet..:)
én úgy terveztem hogy lesz majd egy lány akivel szeretjük egymást és megtörténik olyan 16-17 éves koromban.
ehelyett 28 évesen vesztettem el egy prostival és azóta sincs barátnőm és már soha nem is lesz...
1. azzal, akit szeretek
2. halk zene, esetleg gyertya, előtte kicsi bor - oldásképp.
Végül pont így történt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!