Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy képzeltétek el a szüzessé...

Hogy képzeltétek el a szüzességetek elvesztését, és hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Pl. eltervezted, hogy buli közben leléptek a fiúhoz, akkor már ott vár egy gyertyafényes szoba,megtörténik...és a valóságba meg lehet, hogy egy hoteszobába történt. Így értem ezt a kérdést. Normális válaszokat szeretnék! 15/L

2013. szept. 17. 14:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Punker19955: Sosem értettem, hogy lehet egy életképes nőt megerőszakolni. Oké, lefogja a két kezével a te két kezedet, de fejelni és harapni még tudsz. És egyszerre a legtöbb ember nem tud 5 irányba koncentrálni, hogy a két lábad és a két kezed is legyen semlegesítve, plusz figyelni a fejedre és mellette még ki-be tolni a péniszét.
2013. okt. 16. 22:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Elképzelés: ágyban, párnák közt, azzal, akit szeretek és komoly a kapcsolatunk és nem vagyok fiatalabb, mint 16. Minden tökéletes, érzéki és nincs semmi erőltetés benne, se zene, se gyertya - ezek feleslegesek.

Valóság: ugyanez. 3 és fél hónapja jártunk már akkor, amikor megtörtént az első szerelmeskedésünk, 16 éves voltam. 3 éve vagyunk együtt.

2013. nov. 18. 20:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Úgy képzeltem el, hogy lesz majd egy barátnőm, akivel majd közösen kényetetjük egymást otthon, ágyban. Türelmesen meg várom, hogy ő készen álljon majd rá, és én azon leszek hogy minél jobb legyen neki az szex.

Aztán 22évesen beleúntam hogy várok egy barátnőre. És elmentem egy lakásos prostihoz.

F

2013. dec. 1. 09:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Én úgy képzelem, hogy nem fog bekövetkezni, és eddig úgy is történik.......
2013. dec. 1. 12:24
 25/26 anonim válasza:
Kizárólag házasság után, akármennyire akarom!! Katolikus vagyok...
2014. márc. 2. 20:48
 26/26 anonim válasza:

Elmondom a receptet!

1 db lány teljesen mindegy hány éves és hogy néz ki!

1.5 liter házi bor

15 szem izomlazító

2 db xanaxot,hogy oldja a feszültséget rivó is jó!

Ha esetleg gyorsan tüzelsz (férfiaknak) akkor 1-2 szem kamagra és garantáltan nem lövitek combon magatokat!

2014. jún. 14. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!