Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy képzeltétek el a szüzessé...

Hogy képzeltétek el a szüzességetek elvesztését, és hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Pl. eltervezted, hogy buli közben leléptek a fiúhoz, akkor már ott vár egy gyertyafényes szoba,megtörténik...és a valóságba meg lehet, hogy egy hoteszobába történt. Így értem ezt a kérdést. Normális válaszokat szeretnék! 15/L

2013. szept. 17. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
pont ahogy képzeltem:) nem várt se gyertyafény se hotelszoba csak az ágy és ő:)
2013. szept. 21. 21:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok.

Miert kell lepontozni valakit azert, mert valaszol egy kerdesre? Ez nem velemenynyilvanitas, amire azt mondod, izlesek es pofonok.....

2013. szept. 21. 23:25
 13/26 A kérdező kommentje:

Utolsó: én nem szoktam lepontozni senkit sem, csak a zöld pacsot adok:)

Ha nem teteszik,akkor inkább nem értékelem.

Szóval, mielőtt engem kezdtek el szidni. NEM ÉN VOLTAM.

2013. szept. 22. 08:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

én is romantikusan, de szenvedélyesen képzeltem el.

hát, végül a srác durr bele módon járt el, és még fájt is :D :/

2013. szept. 22. 10:35
 15/26 anonim válasza:
100%

Én elterveztem szépen egy jó barátommal (lány barátommal) egy tóparton beírtam a naptárba is eljött a nap ott voltunk ketten a parton már majdnem meg csókolt amikor be jött az agyamba hogy hülye vagy 6 éve a legjobb barátod tönkre akarod tenni a barátságot a szegény lány lelkét normális vagy NEM !! és így nem hagytam hogy megcsókoljon azóta is a legjobb barátok vagyunk !! azóta is szűz vok !! :/

15/F

2013. szept. 23. 01:48
 16/26 anonim válasza:
60%
Mindig azt harsogtam a gimiben a többieknek, hogy én csak is kizárólag 18. életévem betöltése után fekszek le a barátommal, aki MAX 20 éves! Ehelyett 15 voltam, Ő akkor 30, 2 hét után történt meg, és közel 2 évig jártunk. Szívből szerettük egymást. Most 20 vagyok, sokszor eszembe jut :)
2013. szept. 23. 05:13
 17/26 anonim válasza:
100%

Én most a saját kellemetlen példámat fogom elmesélni, és azzal a tanulsággal, hogy nem szabad hagyni mások befolyásolására. Akkor kell amikor te akarod, ha a párod erőlteti, nem érdemel meg. Lehet hogy ez a sablon, és én is tudtam, de ami történt velem, azt azóta is nehezen tudom feldolgozni.

Berögződések, amelyeket az első ilyen élmények hagynak. Én az első kapcsolatomnál 17éves voltam, 3 hónapig voltunk együtt, amikor megtörtént az első aktus. Nem volt sem meghitt sem romantikus, csak megtörtént. Akaratával rám eröltette, de talán én is magamra, hála akkori barátnőmnek komoly bíztatására. A kapcsolatunk 1év 4hónapig tartott, és nagyon sok fájdalmat okozott nekem. Amellett hogy megvert engem és bezárt,terrorban tartott és fenyegetett, amikor el akartam hagyni, a szeretetet sem volt képes megadni nekem, de még a felét sem mint amire vágytam volna. Hidegnek éreztem és keserűnek minden percét. Örökké csak egy ölelésre vágytam egy kedves csókra egy bújásra, de helyette is szidalmazást, és fájdalmat kaptam. Mégsem szakítottam vele egy-könnyen... miért? Pont azért mert ő volt nekem az első, és ragaszkodtam hozzá, mert hittem, hogy az első küldönleges, és ha bárki mással leszek az sosem lesz már olyan tiszta, mint ő. Vissza gondolva viszont a legszörnyűbb dolog volt ami történhetett velem. ... /2013.09.27 LeBunny/

2013. szept. 27. 00:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Remélem azóta megtapasztaltad, hogy milyen, ha szeretnek. És remélem, az első rossz kapcsolat nem okozott olyan sebeket a lelkedben, melyek nem tudnak begyógyulni.

2013. szept. 28. 15:34
 19/26 anonim ***** válasza:
nekem közel sem úgy történt ahogy elképzeltem,de sosem bántam meg hisz azzal történt akit nagyon nagyon szeretek..:) 7 hónapja voltunk együtt barátommal akkor töltöttem be a 17-et és anyáék 5 napig nem voltak itthon. Minden nap volt valami programunk és a nap végére mindig fáradtak voltunk így max orál volt és aztán egymáshoz bújva elaludtunk...amikor már az utolsó nap volt a barátom nem mert kezdeményezni és nem történt semmi erre látta kicsit megsértődtem aztán megbeszéltük az egészet és mondtam neki,hogy ne féljen kezdeményezni..másnap reggel megkérdezte hogy szeretném? és aztán neki kezdtünk ,de félbeszakított minket mamám hívása,hogy kész az ebéd...aztán délután újból neki vágtunk és akkor már minden rendben ment és kárpótolt a délelőtt miatt..nekem már elsőre is nagyon élvezetes volt és alig fájt...De azért nem így képzeltem el az elsőt..én is szívesen fogadtam volna valami lágy zenét,gyertyák és jött volna minden magától..de azóta is együtt vagyok a barátommal és minden nagyon jó vele :)
2013. okt. 9. 18:19
 20/26 anonim válasza:

hogy terveztem? 18-19 évesen egy olyan sráccal akit szeretek egy laza kis vacsi után aztán este összebújnánk és utána együtt aludnánk....

hogy mi lett ebből? 14 éves fejjel átmentem egy haverhoz koncert előtt(1 napja "ismertem") lekapcsolta a lámpát bezárt az ajtót zenét be, ellenkezni akartam de lefogott és megerőszakolt...a pali 21 volt én csak 14...cuki nem?

2013. okt. 16. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!