Hol vannak a normális srácok?
hogy is kezdjem. nem tartozom a feltűnő és népszerű lányok közé, teljesen átlagos vagyok. nem a legrondább, de nem is gyönyörű, csak egy lány. (szokták mondani hogy szép vagyok, de én nem látom magam különlegesen annak) tökre vágyok már egy nagy szerelemre, vagy valamire, ahol végre a fiú jön oda hozzám (jön oda, nem facebookon írogat!) hogy meg szeretne ismerni, és kicsit ő "teperjen" már utánam! mert lehet én vagyok a szerencsétlen, sőt biztos, de eddig csak én mentem a srác után, és mikor már ÉN elértem hogy jól megismerjük egymást akkor kezdett ő is lépni kicsit, de istenem mindkettő fiú (2 barátom volt eddig) olyan töketlen volt, hogy elmondani se tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok az idióta, flegma "lány", és esetleg ezért bátortalanabbak a fiúk vagy nem tudom, de nem mindenki olyan mint ők. továbbá most komolyan, srácok nektek miért ezek a tipikus 21. századi p.csás lányok kellenek, pucsítós-mellkidobós képekkel? oké, velük lehet villogni a haveroknak, de ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál? tisztelet a kivételnek, mert azt is tudom, hogy vannak, sajnos nem a környezetemben. és még egyszer mondom tudom a lányok is hibásak, de kicsit hihetetlen számomra, hogy ez van.:) normális válaszokat légyszi, én is az vagyok
16/L
Én is ezt tapasztaltam. Kiírják hogy: Valaki beszélgetni? 18/L
Ráírok, hogy miről szeretne beszélgetni. A válasz: Bármiről.
Aztán én vagyok az aki beszél, ő meg egy-két szóval válaszol, majd 1-2 óra "beszélgetés" után, hirtelen már nem válaszol, majd esetleg csak másnap azzal hogy bocs, de ilyen meg ilyen dolgom volt. Nem értem. Miért nem lehet azt írni, hogy bocs most dolgom van, holnap vagy valamikor folytatjuk.
komolyan mondom kérdező, ha nem tudnám, hogy nem én voltam... azt hinném, hogy te vagyok :D
( ennél egyszerűbben nem tudtam magam kifejezni :D )
16/L Mindenben egyetértek veled! ;)
"Sz.r ez a mai nemzedék és ennyi."
Nem unalmas még ez? Hogy mindig az van hogy a mai világ sz*ar. Ma sem másabb az emberek felfogása mint régebben. Pontosabban lehet hogy másabb, de nem jobb. Mindig is így működtek a dolgok ahogy most. Ez megint olyan mint az apokalipszist várok. Minden korban voltak olyanok akik biztosak voltak benne hogy az ő korukban jön el az apokalipszis, mert olyan rossznak érezték a korukat, amilyennek a Biblia leírja azt a végső időkben.
Most is ugyanolyanok az emberek mint akkor, csak az internet miatt feltűnőbb. Mert itt sok ember felvállalja azt hogy milyen is valójában, míg a valóságban nem.
ja és szem előtt tartva a legfontosabb különbséget
egy pasinál a normális lány jelentése = megbízható, kedves, humoros, szeretettel teli és társai
a lányoknál a normális pasi fogalma = jóképű, izmos, pénzes, mézes-mázos és társai.
EZ TÉNY, MIVEL sokan tapasztalják nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!