Hol vannak a normális srácok?
hogy is kezdjem. nem tartozom a feltűnő és népszerű lányok közé, teljesen átlagos vagyok. nem a legrondább, de nem is gyönyörű, csak egy lány. (szokták mondani hogy szép vagyok, de én nem látom magam különlegesen annak) tökre vágyok már egy nagy szerelemre, vagy valamire, ahol végre a fiú jön oda hozzám (jön oda, nem facebookon írogat!) hogy meg szeretne ismerni, és kicsit ő "teperjen" már utánam! mert lehet én vagyok a szerencsétlen, sőt biztos, de eddig csak én mentem a srác után, és mikor már ÉN elértem hogy jól megismerjük egymást akkor kezdett ő is lépni kicsit, de istenem mindkettő fiú (2 barátom volt eddig) olyan töketlen volt, hogy elmondani se tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok az idióta, flegma "lány", és esetleg ezért bátortalanabbak a fiúk vagy nem tudom, de nem mindenki olyan mint ők. továbbá most komolyan, srácok nektek miért ezek a tipikus 21. századi p.csás lányok kellenek, pucsítós-mellkidobós képekkel? oké, velük lehet villogni a haveroknak, de ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál? tisztelet a kivételnek, mert azt is tudom, hogy vannak, sajnos nem a környezetemben. és még egyszer mondom tudom a lányok is hibásak, de kicsit hihetetlen számomra, hogy ez van.:) normális válaszokat légyszi, én is az vagyok
16/L
ezt a kérdést nem ismerkedés céljából írtam ki, nem a neten akarok ismerkedni...:)
csak érdekel a másik nem véleménye
Nem akarlak elkeseríteni, de én már jóval idősebb vagyok nálad, és pontosan ugyanígy elégedetlenkedem a töketlen pasik miatt. Pedig volt már életemben jópár pasim, tökösek csak azok voltak, akik egyéjszakás kalandot akartak, az összes többi meg... ááááá.... hagyjuk!
Kb. azt várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön. Ha a nők nem lépnének, kipusztulna az emberiség.
hát sajnálom, hogy te is ezt tapasztalod :S
kedves utolsó, ezt érdekesen hallom, de én nem írok senkire, írj te.:)
a jelenlévők a mindenkori kivételek minden témában.
én ilyen srác vagyok. és tök béna. sose értettem ezeket a jeleket :D de mindenkinek más-más korszakában más az ízlése. most egy olyan lány tetszik, aki tök átlagos mégis 1-2% az esélye,hogy lesz belőle valami, ezért mivel tudom,hogy a könnyen kapható csajoknál van vigasztapasz, hozzájuk megyek kúrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!