Hol vannak a normális srácok?
hogy is kezdjem. nem tartozom a feltűnő és népszerű lányok közé, teljesen átlagos vagyok. nem a legrondább, de nem is gyönyörű, csak egy lány. (szokták mondani hogy szép vagyok, de én nem látom magam különlegesen annak) tökre vágyok már egy nagy szerelemre, vagy valamire, ahol végre a fiú jön oda hozzám (jön oda, nem facebookon írogat!) hogy meg szeretne ismerni, és kicsit ő "teperjen" már utánam! mert lehet én vagyok a szerencsétlen, sőt biztos, de eddig csak én mentem a srác után, és mikor már ÉN elértem hogy jól megismerjük egymást akkor kezdett ő is lépni kicsit, de istenem mindkettő fiú (2 barátom volt eddig) olyan töketlen volt, hogy elmondani se tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok az idióta, flegma "lány", és esetleg ezért bátortalanabbak a fiúk vagy nem tudom, de nem mindenki olyan mint ők. továbbá most komolyan, srácok nektek miért ezek a tipikus 21. századi p.csás lányok kellenek, pucsítós-mellkidobós képekkel? oké, velük lehet villogni a haveroknak, de ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál? tisztelet a kivételnek, mert azt is tudom, hogy vannak, sajnos nem a környezetemben. és még egyszer mondom tudom a lányok is hibásak, de kicsit hihetetlen számomra, hogy ez van.:) normális válaszokat légyszi, én is az vagyok
16/L
mi az, hogy normális srácok?
attól, hogy valaki egy tejbetök nyúlbéla stréber, még nem biztos, hogy normális is..
ha valaki csajozik illetve megismerkedik egy lánnyal, akkor abból sok minden lehet vagy NEM , attól függ.. lehet csak testileg vonzzák egymást, lehet, hogy a csaj megfogja a pasit és akkor komolyabb kapcsolat lesz belőle..
nem lehet kapásból úgy indítani egy kapcsolatot szeirntem, hogy na ez most komoly lesz mert bele ogok szeretni és kész
csak hangsúlyozom sok úgy nyúlbéla is megtenné azt, hogy megismerkedik egy lánnyal megdugja és elhagyja csak attól fél, hogy nem talál másikat kérem szépen ( és pont ezért hiszik " normális srác " -nak ) :)
25/F
igaza van a 36osnak is :D kérdező ha nincsen humorérzéked akkor az a te bajod. a bünözöt sem menti fel a törvny nem ismerése.
egyébként meg ne oktasson engem ki senki, mert csomószor írtam rá normálisan itt lányokra, érdeklődő kérdésekkel nyitottam és olyan szinten kukák a 90%-uk hogy én szégyellem magam helyettük. Egy szikrányi közvetlenség, kölcsönös érdeklődés nincs részülről. Manapság lehet, hogy az a divat, hogy ezt a viselkedési formát veszik fel sokan, ha nem akarnak ismerkedni, régebben kicsit más volt. Nagyszüleim is mesélték, hogy ott nem csak akkor vette elő az ember a jó énjét, amikor már odavolt a másikért, hanem előre is bizalmat szavaztak a másik embernek. Tele van a kérdező is sztereotipiákkal, negatív hiedelmekkel. Győzzön meg téged a nyitottságról az, akinek két édesanyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!