Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak a normális srácok?

Hol vannak a normális srácok?

Figyelt kérdés

hogy is kezdjem. nem tartozom a feltűnő és népszerű lányok közé, teljesen átlagos vagyok. nem a legrondább, de nem is gyönyörű, csak egy lány. (szokták mondani hogy szép vagyok, de én nem látom magam különlegesen annak) tökre vágyok már egy nagy szerelemre, vagy valamire, ahol végre a fiú jön oda hozzám (jön oda, nem facebookon írogat!) hogy meg szeretne ismerni, és kicsit ő "teperjen" már utánam! mert lehet én vagyok a szerencsétlen, sőt biztos, de eddig csak én mentem a srác után, és mikor már ÉN elértem hogy jól megismerjük egymást akkor kezdett ő is lépni kicsit, de istenem mindkettő fiú (2 barátom volt eddig) olyan töketlen volt, hogy elmondani se tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok az idióta, flegma "lány", és esetleg ezért bátortalanabbak a fiúk vagy nem tudom, de nem mindenki olyan mint ők. továbbá most komolyan, srácok nektek miért ezek a tipikus 21. századi p.csás lányok kellenek, pucsítós-mellkidobós képekkel? oké, velük lehet villogni a haveroknak, de ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál? tisztelet a kivételnek, mert azt is tudom, hogy vannak, sajnos nem a környezetemben. és még egyszer mondom tudom a lányok is hibásak, de kicsit hihetetlen számomra, hogy ez van.:) normális válaszokat légyszi, én is az vagyok

16/L

2013. okt. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

értelek titeket srácok ://

persze mondom, nyilván vannak kivételek, aki romantikus meg normális, ne vegye magára senki, amiket írtam.:)

2013. okt. 19. 00:21
 12/58 anonim ***** válasza:
Aranyom, a korodbeli, tizenéves srácoktól ne is várj mást, ahogy csorgatják a nyálukat a cicababák után. Legtöbbje ilyen. És ez nem is nagyon fog megváltozni, kora huszonéves korukig.
2013. okt. 19. 00:22
 13/58 anonim ***** válasza:

Az úgy mond p*csák is csak azért vannak, mert sokaknak tetszenek (a nagy átlagnak). De ahhoz, hogy "rendes" srácot találj nagy mázli kell. A legtöbbjük nem sokat mozdul ki, így max az ismeretségi körödből fogsz ilyet találni.

Aztán meg, bármikor jöhet is egy olyas valaki, csak nyitott szemmel kell járnod.

2013. okt. 19. 00:23
 14/58 anonim ***** válasza:

"Kb. azt várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön. Ha a nők nem lépnének, kipusztulna az emberiség."

Ezt a nőkről írtad ugye? Mert azok várják el hogy egy mosolynál többet ne kellejen tenniük.

2013. okt. 19. 00:23
 15/58 A kérdező kommentje:

igen, észrevettem.

engem nem zavarna pl az se, ha idősebb lenne egy kicsivel, de azoknak a srácoknak meg ahogy észreveszem a korukbeli lányok kellenek inkább, persze ez érthető szerintem..:)

2013. okt. 19. 00:24
 16/58 A kérdező kommentje:

ez is általánosítás, valamelyik lány tényleg csak ülni akar a popsiján és ennyit tesz az ügy érdekében, de szerintem ez sem jó.

személy szerint főleg a kezdeményezésre gondoltam, hogy ne a lánynak kelljen már...:( ha meg bejönnek egymásnak akkor már mindkettőjükön múlik szerintem.

2013. okt. 19. 00:27
 17/58 anonim ***** válasza:

"személy szerint főleg a kezdeményezésre gondoltam, hogy ne a lánynak kelljen már"

Miért ne kezdeményezhetne a "lány" is? A férfiakat nevezik félénknek meg lúzernek ha nem próbálkoznak. A csajoknak könnyű, nektek nem kell próbálkoznotok, csak várjátok hogy a f*asz a szátokba kerüljön. Ha nektek kellene próbálkoznotok és 10-ből 9-szer visszautasításban lenne részetek, akkor vajon próbálkoznátok?

2013. okt. 19. 00:31
 18/58 anonim ***** válasza:

mi ez a kiba..ott büszkeség kérdező h te nem írsz rá senkire?

komolyan sosem értettem ezt. a keresésbe nem tartozik bele ez is? az emberek várják a sültgalambot ....

2013. okt. 19. 00:33
 19/58 anonim ***** válasza:

"ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál?" Egy férfiban gyakran több érzés van, mint egy nőben...

Amikor meg romantikusan próbáltam meg közeledni a másik felé, ki röhögött... 17/F

2013. okt. 19. 00:34
 20/58 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy nem kezdeményezhet, de már nekem is elegem van, hogy mindig nekem kell. egyszer nem jött még oda egy fiú, hogy szia tökömtudja de szimpi vagy vagy valami. én megértem a srácokat is, hogy unják a visszautasítást, de ez az élet körforgása: ti megunjátok, nem próbálkoztok, a lányok akik meg nem mernek vagy már szintén unják nem próbálkoznak. és akkor marad a semmi, mert senki nem próbálkozik.
2013. okt. 19. 00:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!