Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak a normális srácok?

Hol vannak a normális srácok?

Figyelt kérdés

hogy is kezdjem. nem tartozom a feltűnő és népszerű lányok közé, teljesen átlagos vagyok. nem a legrondább, de nem is gyönyörű, csak egy lány. (szokták mondani hogy szép vagyok, de én nem látom magam különlegesen annak) tökre vágyok már egy nagy szerelemre, vagy valamire, ahol végre a fiú jön oda hozzám (jön oda, nem facebookon írogat!) hogy meg szeretne ismerni, és kicsit ő "teperjen" már utánam! mert lehet én vagyok a szerencsétlen, sőt biztos, de eddig csak én mentem a srác után, és mikor már ÉN elértem hogy jól megismerjük egymást akkor kezdett ő is lépni kicsit, de istenem mindkettő fiú (2 barátom volt eddig) olyan töketlen volt, hogy elmondani se tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok az idióta, flegma "lány", és esetleg ezért bátortalanabbak a fiúk vagy nem tudom, de nem mindenki olyan mint ők. továbbá most komolyan, srácok nektek miért ezek a tipikus 21. századi p.csás lányok kellenek, pucsítós-mellkidobós képekkel? oké, velük lehet villogni a haveroknak, de ti nem vágytok egy kis gyengédségre, egy kicsit mélyebb érzésekre a "hű de jó segge van" dolognál? tisztelet a kivételnek, mert azt is tudom, hogy vannak, sajnos nem a környezetemben. és még egyszer mondom tudom a lányok is hibásak, de kicsit hihetetlen számomra, hogy ez van.:) normális válaszokat légyszi, én is az vagyok

16/L

2013. okt. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim válasza:
... és hol vannak a normális lányok...? :s
2013. okt. 19. 00:36
 22/58 anonim ***** válasza:
Én most is próbálkozom folyamatosan, csak a hozzáállásom egy kicsit változott...
2013. okt. 19. 00:37
 23/58 A kérdező kommentje:

amint mondtam én nem szeretek a neten ismerkedni, úgymond "keresni". ha úgy gondolja ismer, akkor írjon rám, hogy tényleg ismer e. amúgy hozzáteszem ha ő volt az, aki rám írt, akkor nem ismert, csak valami szórakozni vágyó akárki volt :D

hát sajnálom, ezt is említettem, hogy sok az idióta lány is. én sose nevetnék ki egy fiút, ha közeledne.

2013. okt. 19. 00:38
 24/58 anonim ***** válasza:
Kétszer is rád írtam az előbb és nem erőltetted meg magad semmilyen kommunikációra. Nincs miről beszélnem veled ezek után.
2013. okt. 19. 00:38
 25/58 A kérdező kommentje:
miután benyögted, hogy "szeretkezz velem! Nagyon nagyokat! :)" úgy éreztem nem vágyok több beszélgetésre veled.
2013. okt. 19. 00:40
 26/58 ameoland ***** válasza:

#20-as válaszban szerintem szépen elmondtad az egyszerű lényegét ennek az egésznek. de a disco barbik kiölik a hős szerelmeseket. ahogyan neked is a sármos pasikon akad meg a szemed, először nekünk is a szép nőkön.

de ez teljesen egy olyan téma,amit vagy borzasztó hosszan,de akkor tisztességesen kibeszél az ember vagy inkább nem is töri sokat rajta a fejét, különben ezekkel a kis felszínkapargatásokkal csak még jobban összezavarja magát

2013. okt. 19. 00:42
 27/58 anonim ***** válasza:
Igen, és itt mindent halál komolyan kell venni. Egyébként pedig idővel úgyis szeretkeznénk, mit kell ezen drámázni? :D
2013. okt. 19. 00:43
 28/58 A kérdező kommentje:
26-os, persze értem amit mondasz igazad is van.
2013. okt. 19. 00:46
 29/58 anonim ***** válasza:
10%
Meg amúgy is, ki akar egy olyan idiótával (már bocs a kifejezésért) ismerkedni mint te kedves kérdező? Azt mondod hogy itt meg itt, nem vagy hajlandó ismerkedni. De ismerkedni bárhol lehet hogyha éppen nincs senkid. Az interneten is találhatsz olyat akit keresel. Nálam egy ilyen hülye megjegyzés is elég hogy felejtős legyen a csaj, nézzen ki bármilyen jól.
2013. okt. 19. 00:46
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
Vitrinemben őrzöm őket egy kis fiolában.
2013. okt. 19. 00:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!