Szép nők, volt már olyan, hogy egy fickó nem mert veletek kikezdeni, mert úgy gondolta, hogy nem elég jó hozzátok, miközben nektek amúgy bejött? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 12:15
21/23 anonim válasza:
cuki volt tőle.. de aztán kiderült, hogy mekkora önbizalomhiánya van..egy idő után már idegesitő..
22/23 anonim válasza:
nekem olyan semmilyen érzés, ha ennyire nincs tisztában a helyével a világban és ennyi önbizalma sincs akkor kb. max. reggelire lenne jó.
23/23 anonim válasza:
Volt ilyen. Egy kis időre letörölt, mert csak chateltünk, aztán bejelöltem, akkor megjött az önbizalma, bevallotta, hogy azt hitte, nem érdekel engem, miközben én is így éreztem. Szóval kis szerencsétlenek voltunk. Amúgy meglepődtem, hogy hogy lehet, hogy egy ilyen jópasi túl jónak tart, és azt hiszi, hogy nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!