Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szép nők, volt már olyan,...

Szép nők, volt már olyan, hogy egy fickó nem mert veletek kikezdeni, mert úgy gondolta, hogy nem elég jó hozzátok, miközben nektek amúgy bejött? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 12:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok nő, de voltam már férfi szereplője ilyennek.
2013. szept. 29. 12:16
 2/23 A kérdező kommentje:

12:16

és honnan tudtad meg, hogy amúgy lett volna esélyed?

2013. szept. 29. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
54%

Elég rossz. Én régimódi vagyok, egy férfi legyen férfi és udvaroljon körbe. Cserébe a kapcsolat alatt én lesem majd a kívánságait (főzök, mosok, takarítok).

Pont tegnap volt egy nagyon okos mérnök fiú a társaságban, próbáltam szemezni vele, de akármennyit csináltam nem ült oda mellém. Helyette odaült pár ismeretlen nyálgép, rázhattam le őket egész este.

2013. szept. 29. 12:19
 4/23 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Sok jele volt, hogy lett volna esélyem. Kicsit hosszú lenne ezt most részletezni.
2013. szept. 29. 12:21
 5/23 anonim ***** válasza:

Nekem még most is van ilyen érzésem, viszont mivel az illetővel csak látási viszonyban vagyunk, ő is szokott rám nézni meg mosolyog, de én nem merek rá nézni, nem hogy még megszólítani. Így nem tudom ő mit érez visszafele.

De érdekes mert más lányokkal, akik tetszenek azokhoz merek szólni, igaz h akihez nem az sokkal jobban tetszik.

2013. szept. 29. 12:22
 6/23 A kérdező kommentje:
Hedgi, de akkor miért nem lett belőle semmi, ha megvoltak a jelek és értetted is őket?
2013. szept. 29. 12:22
 7/23 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, pedig nem is vagyok szép. Maga a srác mondta el nekem:)
2013. szept. 29. 12:24
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem tiszta a kérdés... Ha nem mert lépni mert félt hogy nem elég jó, akkor honnan tudta volna meg a "szép nő", hogy egyáltalán szeretett volna-e lépni a fickó? O.o
2013. szept. 29. 12:54
 9/23 A kérdező kommentje:

12:54

mondjuk a mindig ott lábatlankodó barátnők közlik vele (általában azok tudják az ilyesmit) vagy egyszerűen csak észreveszi, hogy a figura lemondóan néz rá, amolyan bánatoskiskutya-szemekkel

2013. szept. 29. 13:09
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát, pont emiatt, amit érsz a kérdésben. Nem mertem vele kikezdeni, mert azt gondoltam, nem vagyok elég jó hozzá.
2013. szept. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!