Odáig vagyok az egyik o. társamért, nagyon fontos nekem. Szerintetek mit tegyek hogy ez az érzés elmúljon?
Egy másik lánynak csapja a szelet vagyis úgy veszem észre. Elég rossz ez az érzés, mert minden nap látom őket,és a csaj az egyik barátnőm. Szerintetek mit tegyek,h ne érzezzek így, és hogy ne vegyek róluk tudomást? Tudom buta a kérdés, de tancsára van szükségem.
17/L
Én is ugyanígy voltam tavaly, annyi eltéréssel hogy a srác nem udvarolgatott más csajnak. Sőt inkább azt mondtanám olyan volt mintha nekem csapná a szelet, szemezgettünk, beszélgettünk sokat, de valószínűleg csak szédített mert már 1 éve tart ez az állapot és nem csinál semmit. De én a nyáron megpróbáltam lezárni magamban. Persze a sulival visszajöttek az érzelmek is. Nekem az jött be amúgy hogy megtetszett egy másik srác, sőt igazából totálisan belezúgtam, és így bár nem mondom hogy teljesen megszűntek az érzéseim az osztálytársam iránt de sokkal kevesebbet gondolok rá, rájöttem hogy a másik fiú sokkal jobb :)
Bár szerintem amíg le nem ballagunk addig úgyse fogjuk túltenni magunkat rajtuk hiszen minden nap látjuk őket, és megjegyezzük magunkban hogy "huh még mindíg jó pasi", de talán ha leballagtunk és nem látjuk őket többet akar sikerül majd elfelejtenünk :) ÉS a másik srác tényleg megoldás lehet :) Talán neked is szét kellene nézned a sulidban hátha találsz jobbat :)
talán nem lett túl bíztató komment de együttérzek veled :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó! Ha hiszed ha nem,de teljesen ugyan így vagyok egy másikkal o.társammal. :D több mint 10 éve ismerjük egymást, és (gimi)másodikba elég közel kerültünk egymáshoz,rengeteget beszélgettünk a suliban meg facebook-on, sokszor találkozott a tekintetünk órákon is, láttam hogy engem néz.De "megrekedtünk" azon a szinten,jött a nyár, szinte nem is beszéltünk, majd most újra kezdődött minden. Akkor még úgy éreztem hogy belezúgtam de most már csak haverként tekintek rá. :) És jött ez a srác, aki új osztálytársunk, és nagyon megtetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!