Mi lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Most mentem új gimnáziumba,előtte persze voltam nyílt napokon ahol egyszer összetalálkozott a tekintetem egy fiúval(aki már régebb óta oda járt)Most találkoztam vele ma is először és úgy érzem hogy akárhányszor összenézünk van valami(az én részemről) nem tudom mi lehet ez mert ilyet mé sosem érzetem..persze szimpatikus de nem ismerem csak látásból..nem lehet leírni ezt az érzést ..Mi lehet ez,szimpatizáláson kívül? L2013. szept. 10. 17:03
1/5 anonim válasza:
Fellángolás. Magyarul szeretnéd magad alá tenni. Normális, sok nőnek van ilyenje még kapcsolatban is előfordul. Hát lehet nem a tökéletes kapcsolatokban. Normális nő meg tudja állni, de végülis, ha nincs senkid akkor nem követsz el vele semmi rosszat, ha néha napján egy-egy sráccal akire beindultál le is fekszel vagy összejöttök hosszabb távra.
2/5 A kérdező kommentje:
Szó sincsen erről,nem szoktam csak úgy összefeküdni fiukkal .. főleg nem 15 évesen
2013. szept. 10. 17:11
3/5 anonim válasza:
Ez így okés, nem is állítottam az ellenkezőjét, amúgy helyes is, hogy nem kapkodod el ilyen fiatalon, de attól bizony még a hormonjaid lehet, hogy elkezdtek kicsit jobban dolgozni és valamiért vonzódsz hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ .. lehetséges .. :))
2013. szept. 10. 17:14
5/5 xKakashix válasza:
Hát valószínűleg valami megfogott téged benne, de ezt igazából neked kéne tudni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!