Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez az érzés lehet szerelem?...

Ez az érzés lehet szerelem? Lehetséges ez az érzés?

Figyelt kérdés
tavaly találtam egy oldalon, egy itt tanuló külföldi fiút és találkozni akartunk, de mire sikerült volna, elment. azóta minden nap beszélünk skype-on, face-en és írott levélben is. én úgy érzem szerelmes vagyok, de még nem láttam sosem élőben. most októberben jön vissza miattam hogy megpróbáljuk.
2013. szept. 7. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
szeretnéd hinni ezért az lesz
2013. szept. 7. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

De most tényleg, nekem is voltak ilyenek nem is egy, mindig elinteztem annyival, hogy ez csak fellángolás vki iránt, mert annyira tetszik. De aztan ha nem ír, vagy elhanyagol, elküld ilyenek akkor rosszul esik annyira dobtak volna. Ez sem szerelem mert akkor fajdalmasabb lett volna.

De most sztetek interneten keresztül is ki alakulhat olyan szimpátia, hogy az egyik fél bele szeresen a másikba? :/

2013. szept. 10. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem mondom,hogy szerelem kialakulhat,de valami hasonló igen. :) Én is gyakran éreztem már ilyesmit,sajnos én mindig csalódtam mikor találkoztunk... úgyhogy már nem is ismerkedek interneten,vagy ha mégis,akkor minél előbbi találkát kérek az illetőtől,hogy ne "szeressek bele" szimpla csetelés,levelezés alapján,mert ez azért mégsem ugyanaz. :) Szerintem ezerszer jobb személyesen. A flörtök,a pillantások,szemezgetések,mosolyok,érintések,mélyen egymás szemébe nézések,stb-stb. A szmájlik és betűk sora meg sem közelíti ezt az élményt. Na de kicsit elkanyarodtam... :)

Egyébként mit számít,hogy hogyan nevezed? Szerelem vagy sem,lehet belőle szép élmény.

2013. szept. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!