Miért fáj ennyire, hogy a lányok folyton elutasítanak és rondának neveznek? Miért ilyen nehéz ez nekem?
Figyelt kérdés
Én csak szeretnék egy lányt, aki elfogad így, ahogy vagyok, nyomi, szépszeműnek tartott fiúként. Igen tudom, hogy a szép szem semmit sem jelent, már rájöttem, hogy a helyes arcszerkezet fontosabb meg a magasság, de nekem ezek nem jutottak. Folyton meg is kapom, hogy ronda vagyok meg kopjak le. Nem merek már próbálkozni sem lányoknál, főleg olyanoknál nem, akik vonzanak külsőre. Mert köztük van a legtöbb olyan, aki jellemre meg nem vonz. Nekem fontos a külső is, de a belső még inkább. Egy ideje már leadtam igényeimet és próbálkozom nem tetsző lányoknál is, de valahogy itt is csak azt kapom, hogy nem vagyok az esetük, de legalább ők nem ilyen durva módon adják a tudtomra, mint a szépnek tartott körberajongott lányok vagy az átlagos kinézetű lányok. Én tényleg úgy tudnék már szeretni, sajnos ilyen emo jellemű srác vagyok, bár nem vallom magam emonak és nem is öltözök úgy, nem is értek ehhez a stílushoz.2013. júl. 1. 01:36
1/4 anonim válasza:
Miért milyen magas vagy? és hány éves?:/
2/4 anonim válasza:
uh, a világfájdalom...
az egyik szemed sír, a másik meg haj? o.O
4/4 anonim válasza:
Próbálj meg változtatni az segíteni szokot, menny kondizni, az a feszültséget is levezeti ami a csajozás által fel gyülemlet, és sportosabb leszel az arcod is alakulni fog és jobban nézel majd ki, az önbizalmad is meg nö ami által a csajokhoz is más hogy fogsz hozzá alni.
Azért ajánlom a kondizast, mivel a mondotak alapján stressz ér miközben csak ismerkedsz, ammi nem normalis, és egy idő után begojozol a felgyülemlet stressztől.
Ha tenyleg akkarsz bnöt sztem fogad meg, a sportos pasikert am is oda vannak :D ;)
Kitartás lebegjen a fejed felet az hogy lesz egy párod. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!