Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért neveznek sokan hazugnak egy lányt, ha azt mondja, ő a kedves, "jófiús" srácokat szereti?
Párszor leírtam itt az oldalon, vagy mondtam embereknek, hogy taszítanak a bunkó pasik, és hogy a párom kedves, aranyos, udvarias, és imádom. Tisztelem őt amiért nem egy lekezelő, agresszív szemét.
Láttam még néhány lányt aki hasonló véleményt fogalmazott meg a pasikról, mint én, őt is leszólták.
Ez valóban olyan hihetetlen? Miért kell ezért hazugnak kikiáltani, és képmutatónak nevezni? Már az is baj, ha nem kell olyan pasi aki csak használ aztán eldob, hanem olyan fiút szeretek aki viszontszeret?
L/19
Hát nem tudom. Tény, hogy sok lány a bunkó pasikra bukik, lehet én vagyok fura, de nekem tetszett, hogy a barátomnak nem volt előttem barátnője (18 évesen), tetszett hogy szűz volt, tetszett hogy nem volt egy nagypofájú "nőcsábász", tetszett hogy nem villog a saját vagy apuci/anyuci pénzével vagy autójával.
Lehet hogy defektes vagyok, de én ezeket imádtam/imádom benne, és tisztelem amiért nem megy a többi után, hanem különleges. És kicsit bánt hogy ezért le vagyok szólva rengetegszer. Van sok rossz tulajdonságom, de nem szoktam hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!