Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy sokan olyan tragédiának érzik a szerelmi életet, és nehézségnek a párkeresést?
A szerelmi élet akkor tragédia, hogyha valami probléma áll fenn. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a boldogságot természetesnek veszik, ha probléma jön a kapcsolatba, az viszont tragédia, pedig nem így kéne ezt felfogni.
Ha a párkeresés nehézség, akkor pedig általában össze sem jön, így meg persze hogy nehézség. (Ezt jól megfogalmaztam :))
mindenki a saját tapasztalatát írja le
ez függ attól hol lakik, milyen ismeretségi köre van és kortól
örülök neki, hogy Neked jó a tapasztalatod és sikerült is találni, N
Hát,épp most nekem nincs...De attól még nemrég volt,és nemsokára megint lesz,ha úgy akarom.
Az alacsony,kövérnek-ismerek ugyanilyen cigány pasast látásból,van 4 gyereke,és egy vékony,szép felesége.(meg hallásból,elég hangosak...)
17:02
cigányokat ne keverjük már ide. ott a 3 éves gyereket kiházasítják tudtán kívül.
Kérdésre válaszolva:
Talán mert félnek egyedüli élettől, na meg attól hogy mások lesznek mint amit a társadalom elvár tőlük.
*
Én környezetemet jobban zavarja hogy nincs bnőm 2 éve, mint magamat. Nagy kerek szemekkel néznek rám mikor közlöm az időtartamot, mintha csak erről szólna az élet... bár az övék csak erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!