Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés esetén miért akarnak hetekig beszélgetni sokan, mi előtt randiznának a másikkal?
Jaja, senkit nem sürget a tatár, meg ha már az idődről van szó, akkor azt főleg nem fecsérled olyanra, akire feltétlen szükséges, legalábbis én így vagyok vele.
Egy-egy levelet meg hébe-hóba megírni nem igazán vehető elvesztegetett időnek. Szóval jah, minek is sietne akárki?
Személyes ismerkedésnél velem úgy szokott lenni,hogy beszélgetünk kicsit a nővel,kb 10-15 percet.És ha van összhang,az már akkor érződik.Én el kérem a számát,este felé felhívom,randira hívom,és azon,esetleg a következő hétvégén randi.Ha minden jó,akkor a randin már van is csók is.
Internetesnél is kb ugyanezt szoktam,és működik...
Erre nemrég találkoztam neten valakivel,aki hetekig akar levelezgetni,vagy facebook üzenetezgetni.Eezért is furcsálom,mert semmi értelme.A lényeg úgyis személyesen dől el.
Mondjuk nem értem azt, hogyha neked így sitty-sutty megy a csajozás 15 perc alatt, akkor miért vagy kiakadva azon az egyen, akinek ez nem jön be?
Hagyd és keress másikat..
7es,hagytam,kerestem,találtam.
De ez így meg akadt bennem,hogy van akiknek ez a módi,és hogy miért is jó így nekik.
Mondjuk ismerkedik 1 hónapig,amikor benyögi akár,hogy bocs,de mégse?(mert tudok ilyenről is már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!