Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy itt sokan nagyon elhamarkodottan ítélkeznek?
Amikor a párkapcsolatokkal kapcsolatos kérdéseknél ilyeneket olvasok, hogy: Szerintem keress valaki normálisabbat... Ez egy barom, azonnal szakíts vele stb stb.
Szóval ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi van ha maga a kérdező sem "normális"? Elvégre az ilyen panaszkodós-segítség kérős kérdések nyilván nagyon egyoldaluak, a másik fél tuti nem így adná elő a történteket. Ti mit gondoltok erről?
miért, akit vernek meg erőszakolnak, miért maradjon továbbra is egy ekkora kötsöggel???
de abban igazad van, hogy sokszor a kérdező sem normális. ekkor kap a pofájára :)
Engem az zavar,hogy egy 5 soros,semmitmondó kérdés után már teljes bizonysággal ítélkeznek az ember felett.
Én is megkaptam már egy kérdésre,hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok,sose lesz barátnőm.
Eddig 4 volt,köztük 2 modell:D
Nos drága kérdező :D
Én csak 1 kérdést látok, a mögöttes tartalmat nem
Ha pedig túl hosszú a kérdés, el sem olvasom, mert a rendelkezésre álló időm korlátozott.
De mégse kezdhetünk el nyomozni a mögöttes tartalmak miatt, ugye?
5
Pont erről beszélek! :D
4
ezt korrektül megfogalmaztad, köszi!
<troll>
Én nem gondolom, sosem ítélkezem elhamarkodottan, csakis megalapozottan. Ti is mind retardok vagytok.
</troll>
De. Így gondolom. Sok minden lehet egy-egy viselkedés mögött, és kevés ember áll az önismeret azon szintjén, hogy saját magáról is reprezentatív képet fessen a kérdésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!