Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges, hogy sokszor a lányok indokolatlanul neveznek rondának sok fiút?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy én igazából tudom, hogy nem vagyok a lányok álma adonisz testű, magas szuperjóképű gyerek. De lényegében leginkább az orrom a problémás, szerintem, ha nem lenne ilyen nagy, aránytalan orrom, akkor szép, helyes arcom lenne, mert például a csúnya orromat leszámítva, szerintem van valami bájosság az arcomban, illetve szép kékeszöld szemeim vannak bár néha inkább zöldnek látszik képeken például. Mégis olyan sok szép csaj rondázott már le, gúnyolt ki, nevetett ki a külsőm miatt, hogy nincs semmi önbizalmam már, nem hiszem, hogy én is tetszenék egy lánynak is. De azért egy közös van a gúnyolódó szép lányokban, hogy mindegyik beképzelt, egoista, tipikus elkényezetette, érzéketlen típus volt, akik agyilag sem a top kategóriába tartoztak, szinten ilyen kisgyerek értelmi szintjével bírtak.

Lehet szánalmas vagyok, de én abban reménykedem, hogy valahol van egy lány, aki számomra is vonzó külsőre és jellemre meg én is neki viszont.

2013. máj. 13. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
nagy orr= sok pénz! Shalom!
2013. máj. 13. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ja. némelyik fennhordja az orrát
2013. máj. 13. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:

"nagy, aránytalan orrom"

Tehát te vagy a debreceni srác

4/8 anonim ***** válasza:

Miért ütik bele az orrukat ebbe?

szarvicc tudom

5/8 anonim ***** válasza:

3.

nem ,,a``, hanem egy a sok közül

6/8 anonim ***** válasza:
azt hittem a gyöngyhajú lány
2013. máj. 13. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:

megint ugyanaz a kérdés

mindig ugyanez a kérdés

mindig mindig mindig

már várom h egy fordított is legyen :D sőt estére még 6x ugyanez

2013. máj. 13. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
nekik meg a jellemük ronda, ami sokkal visszataszítóbb, ne foglalkozz velük, megtalálod majd te is azt a lányt, aki tud értékelni:)
2013. máj. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!