Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy lényegében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy lényegében csak azért vagyok ronda, mert nagy orrom van, ami eltorzítja az arcon az arányt rondaságba? Ezért szeretnek annyira gúnyolni a csajok? Lehetne barátnőm is akár, ha nem lenne nagy orrom?

Figyelt kérdés

Leírom nagyjából hogy nézek ki. Alacsony: 165-170cm, sovány, ilyen 53-55kiló max, nagy orr, kicsit elálló fülek, de nem olyan beteges mértékben azért, vagyis van, akinek jobban eláll, de azért nekem is eláll lényegében. :D

Volt olyan, hogy csajt leszólítottam és egyből elkezdett fikázni, hogy nézek ki, meg húzzak innen, aztán meg később is meglátott, akkor meg már azzal jött, hogy fúj, mekkora orrod van, fogyi vagy, meg ilyeneket lökött be.

Aztán máskor inkább csak facebookon ilyen kedvesek velem a lányok, ott többnyire annyit akpok meg, hogy ronda vagyok vagy nyomi. Ezekből nagyon nem tudtam kihámozni pontosan mivel van bajuk rajtam, de szerintem leginkább a nagy orrommal, bár tény, hogy a testem sem fasza és a csajok ugye utálják az alacsony fiúkat, még az alacsony lányok is inkább járnak ilyen 180-200centis gyerekkel, mint ilyen 165-170-essel az is tény.

2013. máj. 11. 20:26
 1/3 Vackorka ***** válasza:
Akárhogyis nézel ki, amig hagyod hogy gunyoljanak ne csodálkozz h nincs barátnőd, ugyanis igy egy puhap*csnek számitasz a lányok szemében hogy betudnak égetni ő maguk, és akit igy betudnak égetni olyan nem kell egy csajnak se... szóval vissza kell "ütni" ugyhogy tátva maradjon a szája, és hidd el egyből vonzalmat fogsz benne ébreszteni.
2013. máj. 11. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Küldj képet és megmondom, mi a gond.

Egyébként én lányban tudok olyat, akinek szintén elég nagy orra van, mégis olyan gyönyörű teremtés, hogy ha leszbi lennék, ő lenne az első, akinél bepróbálkoznék.

A fikázást meg ne hagyd. Néha elcsodálkozom, hogy tényleg vannak ilyen lelki szegény emberek, akik így koptatják le a palit. Nekem is volt már, hogy nem jött be valaki(pedig magas volt! tehát ez se lehet az ok), mégis próbáltam kedves, emberséges maradni, de közben mutatni is, hogy passzív vagyok a beszélgetésben, nem érdeklődöm iránta.

17/L

2013. máj. 11. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet
2013. máj. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!