Mitől lehetséges, hogy egy asztalra lerakott, látszólag stabil tárgy 20 perccel az asztalra helyezése után teljesen indokolatlanul leesik?
Nem először fordul elő velem, hogy bizonyos dolgokat leteszek valahova.Stabilan állnak a helyükön. Egy bizonyos idő után - 10, 15 perc- anélkül, hogy bármi külső hatás (szél, elmozdítás) érné őket,leesnek, leborulnak.
Mi ennek a logikus magyarázata?
Szellem! Ha semmi külső hatás nem éri őket akkor nyilvánvalóan csak szellem lehet, nemigaz? A fizika lényege, hogy a dolgok valami erőhatás következtében változtatnak a sebességükön csak.
Vagy pedig, nem külső, hanem belső erőhatás, és ez a tárgy egy rakéta, ami úgy volt időzítve, hogy 20 perc múlva induljon be.
Velem is történt már hasonló, de nem ilyen kis idő alatt. Pl a szekrény tetejére tettem valamit, napokig ott áll, majd éjszaka egyszer csak hallom hogy leesik.
Szerintem valamiféle energia-anomália lehet a magyarázat ezekre a különös jelenségekre. De nem tudom, azok hogyan jönnek létre.
Valamint még az is bele játszik hogy megtudja e párával szívni magát vagy ki tud e száradni. Mert a súlya változni fog. Azonkívül a föld apró remegései akár geológiailag akár fizikai hatásoktól is bekövetkezhet. Pl elmegy a gyorsvonat vagy csak a napi forgalom. Az se biztos hogy a padló egyenes. Attól nem biztos hogy az mert annak tűnik. Pláne egy jó maga megsüllyedt toronyház aminek ha alul 2 fok eltérése van felül 2 méter.
Amúgy a csúszós újságok meg a hosszúkás trágyak hajlamosabbak a leesésre. Pl a műhelyben a polcról sose estek még le a festékesdobozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!