Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy facebook miatt van ennyi jellemre romlott, szívtelen csaj manapság?

Figyelt kérdés

Meg például miért van az, hogy a szép lányok csak is a szép fiúkkal kedvesek és csak is velük akarnak randizni meg járni? Ellenben miért lehet olyan sok helyes fiút látni csúnya lányokkal? Tényleg ennyire jobbak lennének jellemra a csúnya lányok?

Mert én azt tapasztalom, hogy azok alányok, akik nem vonzóak a fiúk számára, vagy legalábbis nekem nem jönnek be sajnos, ők sokkal kedvesebbek, randim is eddig csak egy ilyen csúnya arcú lánnyal volt, járn is akartam vele, pedig tényleg nem jött be külsőre. Ellenben,ha egy lány tetszett nekem és bepróbálkoztam nála, mindig olyat fogatam ki, aki elég selejt volt jellemre vagy csak a ritka helyes fiúkra bukott és szerintem ez a hülye facebook a hibás ezért, mert például még pár éve, amikor max myvip volt, akkor volt olyan, hogy tök szép lány is rám mosolygott az utcán, ezt halál komolyan mondom és nem gúnyolódó mosoly volt, hanem kedves, bájos mosoly, ma meg tök fapofával csak a rohadt facebookba vannak mélyedbe a csajok a telójukon a buszon is, annyira szánalmasak, nem is tudom, hogy fogok így olyan lányt találni, aki külsőre és belsőre is bejönne nekem és én is neki, nem helyes fiúként.

2013. máj. 11. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
fészbok előtt is ezvolt
2013. máj. 11. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
kár lenne ezért egy közösségi oldalt hibáztatni
2013. máj. 11. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát amíg ilyen nőgyűlölő monológokat gyártasz, biztos nem. Ne általánosíts. Pasiból és csajból is van egyaránt selejt jellemre, foghatod a facebookra hogy neked nem volt szerencséd eddig, de valószínüleg inkább magadban kéne a hibát keresned. És nem minden szép csaj szemét!

22l

2013. máj. 11. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a facebook hibája...
2013. máj. 11. 20:53
 5/10 Vackorka ***** válasza:
Mégis hány éves vagy? vagy merre látod te ezeket a csajokat? mert ha én sétalok az utcán akkor nem igazán látom őket a telefont nyomkodni, max a kis 13-14 éves növendékeket..
2013. máj. 11. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően romlottak a személyes kapcsolatok,nem csak ezen téren.

Egyébként pont ma láttam egy tök szép és kedves lányt egy olyan sráccal,akit magam mellett pl sosem tudnék elképzeli (ilyen kis tutyi-mutyi vagy hogy mondjam :D ). De a leányzó végig bújt hozzá, látszott,hogy tök oda vannak egymásért,tehát gondolom neki tetszett a srác..

Nem hiszem,hogy lehet ilyet mondani,hogy bezzeg a fiúk, vagy bezzeg a lányok.. a belsőt értékelik inkább..mindenki a saját nemére voksol, holott ez teljesen felesleges általánosítás.

2013. máj. 11. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem a fészbúk hibája. Csak most meg vannak osztva azok a képek, amikről eddig csak a delikvensek ismerősei tudtak. most meg mindenki látja, mivel az ismerősöm, ismerőségnek, az ismerősének az ismerőse, nem az én ismerősöm, hanem számomra egy vadidegen ember.
2013. máj. 11. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez a folyamat Brad Pittel és Beckhammel már a 90 es években elkezdődött, hogy a szőrtelen, szőke és helyes pasik lesznek a befutók. Azóta ez a dolog tovább korcsosodott C. Ronaldoval és már olyan szintre, hogy ilyen Tokio Hotel féle full lányos arcú pasik a nyerők a legtöbb lánynál. Plusz a vámpírok ejnye-bejnye. A facebook csak a média és a világháló egyik komponense, az tette fel az i re a pontot. Amióta a legtöbb lány képe alatt 50-100-150 like van, azóta estünk át a ló túloldalára.
2013. máj. 12. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:
A TV elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rock-sztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk..
2013. máj. 12. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
A Failbook nem előidézte, csak felgyorsította ezt a folyamatot. Kétségtelen hogy rátett pár lapáttal, egy okkal több hogy senki ne használja...
2013. máj. 12. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!