Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyi esélye...

Szerintetek mennyi esélye van, hogy valaki sok-sok kilométerre, messze találja meg a megfelelő lelki társát, párját?

Figyelt kérdés
Utálom ezt az érzést, de lehet kezdek beleszeretni egy lányba, akivel csak cseteltünk eddig, és csak képet láttunk még egymásról, személyes találka nem is volt. Nem akarok újra csalódni, ezért utálom a szerelem érzését, remélem nem leszek szerelmes, nem hiányzik még egy újabb csalódás... A távkapcsolatokban nem hiszek egyébként.

2013. szept. 11. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Detto ugyanez van/volt. Menekülj!
2013. szept. 11. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A sztori nálam is ugyanígy kezdődött..és én is azt javaslom, hogy szakítsd meg a kapcsolatot minél előbb, akármennyire is nehéz, később még nehezebb lesz. Az ilyen távkapcsolatoknak nincs értelmük.
2013. szept. 11. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
nulla
2013. szept. 11. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
50% vagy igen, vagy nem. Vannak nyakatekert történetek, rengeteg, mondjuk nekem egy egyszerű se akar összejönni XD
2013. szept. 11. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy nagyon messzi országban találtam meg azt az embert aki azóta már a férjem. 10 éve vagyunk együtt.
2013. szept. 11. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki nem mer az nem nyer ! :)

Kéne egy Személyes találkozó, ott minden eldőlne úgy is, hogy hogyan tovább !

Ha meg se próbálod, lehet később bánni fogod !

2013. szept. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!