Mért nem találok elvárásaimnak megfelelő nőt?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és egyszerűen nem találok hozzám való nőt. Normális értékrendet képviselek, nem dohányzok, nem csavargok, munkásember vagyok. Egész egyszerűen nem találok olyan nőt, aki megfelelne. Ha nem dohányzik, akkor k*rvásan öltözködik vagy buta, mint a föld. Ha okos és visszafogottabb, akkor biztosan az ország túlsó felében él vagy nem tetszik külsőre. Mit tehetnék, hogy végre legyen valakim?2013. aug. 4. 18:21
1/12 anonim válasza:
Türelem, türelem és türelem.Ha görcsösen keresed, annál rosszabb. Vannak még csinos, okos lányok, biztosan a közeledben is. Kitartás :)
2/12 anonim válasza:
lehet magasak az elvárásaid:) ahogy az első válaszoló írta türelem és persze legyél nyitott!
4/12 anonim válasza:
ha nagyvárosban laksz úgy könnyebb. Hol laksz?
5/12 anonim válasza:
Hasonlitok a kérdezőre ez alapján.
Én inkább vagyok egyedül,minthogy a természetem ellen tegyek. Nem adom lejjebb az elvárásimat.
6/12 anonim válasza:
A normális nők mind foglaltak, így nincs könnyű dolgod. Max akkor lehet esélyed náluk, ha jóképű és magas vagy.
7/12 anonim válasza:
# 6:
Na ez az, ami csak részigazság. Az egyik, hogy igenis vannak normális egyedülálló lányok, csak nem a szórakozóhelyeken kell keresgélni. A másik, hogy aki kapcsolatban van, azt is el lehet csábítani, ha arról van szó. (És nem jelenti azt, hogy ha el tudod csábítani, akkor tőled is el tudják szedni alkalomadtán!)
Én is 25 vagyok, mégis találtam viszonylag normális lányt, akivel igaz, hogy most szakítottunk, de nem csalt meg; nem volt ostoba és igazán vidám és kedves volt. Úgyhogy nem lehetetlen vállalkozás. (Ja és nekünk is úgy kezdődött a kapcsolat, hogy egy nálam 5-6 éves sráctól szerettem el.)
8/12 anonim válasza:
Te magad is megírod, hogy van olyan nő, csak az ország másik végében él...hát örülj neki, hogy egyáltalán van olyan...és ne kifogásold még azt is,hogy hol él! Én a helyedben már mennék is! :)
9/12 anonim válasza:
#7 Jó, lehet h van amikor nem foglaltak, de legfeljebb pár napig, mert azonnal lecsapnak rájuk. Mindenkinek a normális nők kellenek, de mivel a nők kb. 1%-a nevezhető normálisnak, pillanatok alatt elkelnek mindig. Amelyik nőnek hosszabb ideig nincs kapcsolata, az biztos h gázos.
10/12 anonim válasza:
Ezért kell résen lenni és figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!