Fiúk, ti tényleg képesek vagytok még ebben a romlott társadalomban jellemre megfelelő lányt találni?
Figyelt kérdés
Mert nekem nem sikerül. VAgy, aki szimpinek tűnik, az épp foglalt vagy nem akar most kapcsolatot, esetleg aszexuális. Komolyan mondom csak nézek, hogy másnak hogyan sikerült folyton párt találnia. Mert hiába szép sok lány, ha belül nincs semmi... MOndjuk már nem is akarok szép lányt, csak a baj van velük. Egy kérésem, hogy ne legyen igénytelenül kövér, lehet súlyfelesleg, csak ne 15-50kiló vagy több.2013. szept. 4. 21:45
1/14 anonim válasza:
Nem, de mégsem kürtölöm világgá.
4/14 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál ,hogy veled van a baj?
5/14 anonim válasza:
találtam már egy párat akik igazán értékes lányok, de mivel én rossz vagy így nem érdemlem meg őket.
6/14 anonim válasza:
5. nem lennél te rossz, csak túl sokat nyávogsz
7/14 Pain for Pleasure válasza:
Nekem se sikerül olyan férfit találni, aki nem züllött és nem egy agresszív állat. Nem csak a nőkkel van baj.
8/14 anonim válasza:
lehet találni ha nem vagy puhapőcs.
9/14 anonim válasza:
Miért, konkrétan milyen belső tartalomra vágysz?
Csak mert a szexről meg a külsőről írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!