Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen ritka manapság az...

Miért ilyen ritka manapság az a lány, aki jellemre értékes és még nem foglalt, mirét ilyen nehéz a megfelelő lány megtalálása?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak csalódnom kell folyton már elegem van az ismerkedésből is sokszor, még az a lány is, aki megfelelőnek tűnik bármikor megmutatja, hogy ő valójában nem jobb a többi csajtól, akikben csalódnom kellett. Persze tudom ha egy páwa köcsög lennék már sokkal könnyebb dolgom lenne a csajozásban is, de én nekem fontosabb a lélek, mint a külső, ezért is megy nehezen a párkeresés. Az meg különösen bosszantó, hogy amelyik lány jellemre megfelel nekem és még külsőre is bejön, az már foglalt.
2013. aug. 24. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hajj... 2734 körül megálltam a hasonló kérdések számolásával... Keress rá, megkapod a választ. Itt sem fognak mást mondani, csak pár csaj idejön és bizonygatja, hogy ő márpedig jó lelkű bomba nő, a néhányan meg bátorítani fognak, hogy ne add fel, majd megtalálod az igazit, a maradék pedig sajnálkozni fog, hogy ő is mennyit csalódott, és szeretne egy jó barátnőt...
2013. aug. 24. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Rohadt eget már. Miért nem ír már végre ki valaki egy kérdést, ahol az ilyen és ehhez hasonló kérdezők elsírhatják egymásnak a bánatukat? Miért kell ezt minden nap 35x kiírni?
2013. aug. 24. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen nálad az, aki jellemre értékes? :)
2013. aug. 24. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van, én is azt látom, hogy a lányoknak nem kellenek az érzelmek, hanem az, hogy a pasi páwa legyen, meg helyes, meg persze pénzes...

Továbbá szinte minden lány úgy öltözködik/sminkeli magát, hogy egy átlagos srác oda sem mer hozzá menni, hiszen tudja, hogy visszautasítás lenne belőle!...

2013. aug. 24. 22:59
 5/7 anonim válasza:
Ne egy tökéletes lányt keress! Mindenkinek vannak hibái, idióta hóbortjai, és biztos vagyok benne, hogy te is közéjük tartozol. Sajnos azt vettem észre, hogy mostanában sokaknak túl magasak az elvárásai, legyen szó lányról vagy fiúról (és sajnos be kell vallanom, én is közéjük tartozom, de próbálok ezen változtatni).
2013. aug. 24. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Khm, arra nem gondoltál, hogy vannak ilyen lányok, de aki jól néz ki az már foglalt, a rondához pedig te sem mennél oda... Mondjuk ízlések és pofonok. De vannak ilyenek, köztük az enyém is. Nagyrészt a szerencsén múlik, és van, aki soha nem találja meg. Mindenesetre sok sikert :D
2013. aug. 24. 23:25
 7/7 anonim válasza:
19/L vagyok, és szingli :)
2013. aug. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!