Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok egy lányba,...

Szerelmes vagyok egy lányba, de ő foglalt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerem, de most szerettem bele, viszont neki van pasija. Mit gondoltok mit kéne tennem? Nem szeretnék "szemét" lenni a srác szemében hogy lenyúlom a csajt de ez elkerülhetetlen Szeptembertől egy koliban leszünk. Fiúk ti hogyan látjátok a helyzetet, mit csinálnátok? Lányok ti mit szólnátok ilyen helyzetben ha egy régi barátotok meghívna titeket valahova?

15F

2013. aug. 19. 21:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Mármint a lánnyal leszünk egy koliban.
2013. aug. 19. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék "szemét" lenni a srác szemében hogy lenyúlom a csajt de ez elkerülhetetlen

mi a kérdés?

2013. aug. 19. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy valóban együtt vannak-e, csak akkor ha beszélsz a lánnyal és az elárulja neked a valóságot.
2013. aug. 19. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: a kérdés az hogy te mit csinálnál ilyen helyzetben. Ha az a mondat nem tetszik hagyd ki. csak arra gondoltam hogy nem szeretnék verekedéseket meg ilyeneket a sráccal.

2 válaszoló: sajnos facebookon kapcsolatban vannak

2013. aug. 19. 22:02
 5/7 BlackSword ***** válasza:
A facsebukkeren ki nincs kapcsolatban??? Meg mindenki hú de jól néz ki... Szóval beszélj a lánnyal... Ha meg tényleg foglalt, akkor rágd magadban a küszöböt... többet úgy sem tehetsz...
2013. aug. 19. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez aztán lelkesítő volt. :)

Mindenesetre köszi a választ. Tényleg nem tehetek többet?

2013. aug. 19. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tehetsz többet... Csak akkor ha már nem jár senkivel. Sajnálom, de ez van. Akinek pasija van, azt nem basztatjuk.
2013. aug. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!