Szerelmes vagyok belé. Szeritetek mondjam el neki? Adnátok tippet!
Figyelt kérdés
Lány vagyok.Nagyon szeretem. Szerintem neki is tetszhetek . Csak buszon találkozunk.Nem lenne gáz ha elmondom neki???? Nem fog hülyének nézni?? Nagyon félek tőle hogy mit mond.2013. aug. 17. 21:42
1/7 anonim válasza:
Mondd el! Még a végén lehet, h meghaltok, elköltözik, soha többé nem látod, összejön valakivel, stb.
Aztán még lehet, h össze is jöttök!:) csak ügyesen!
2/7 A kérdező kommentje:
De hogy kezdjem??! Annyira félek h megbánt
2013. aug. 17. 21:45
3/7 anonim válasza:
2 Egy intelligens férfi ill. nő sosem bánt meg egy hozzá közeledő embert.Nem gúnyolja ki, nem bántja, nem neveti ki, nem pletykál és főleg nem kürtöli szét senkinek, ha hozzá fordulnak. Ez is hozzátartozik egy felnőtt emberhez.
Miért nem várod meg, hogy a srác lépjen?
4/7 anonim válasza:
Figyelj ha igazán kedvel akkor ugy is meg ért. De ha nem teszed meg fogod bánni hidd el.
Probáld el hivni valahová hogy kettesben legyetek. És mond meg neki hogy nem csak barátként gondolsz rá.
6/7 A kérdező kommentje:
Na azt nem akarom h késő legyen,azért nem várom meg hogy lépjen mert már ő hívott el randizni csak elutasítottam mert akkor még nem gondoltam vna h belé szeretek.Ezért gondoltam most én lépek felé
2013. aug. 18. 00:38
7/7 anonim válasza:
Mond neki ezt: Hé, áll még az a randi? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!