Fiúk, ti tényleg képesek vagytok még ebben a romlott társadalomban jellemre megfelelő lányt találni?
Figyelt kérdés
Mert nekem nem sikerül. VAgy, aki szimpinek tűnik, az épp foglalt vagy nem akar most kapcsolatot, esetleg aszexuális. Komolyan mondom csak nézek, hogy másnak hogyan sikerült folyton párt találnia. Mert hiába szép sok lány, ha belül nincs semmi... MOndjuk már nem is akarok szép lányt, csak a baj van velük. Egy kérésem, hogy ne legyen igénytelenül kövér, lehet súlyfelesleg, csak ne 15-50kiló vagy több.2013. szept. 4. 21:45
12/14 anonim válasza:
Lehet találni, de nem ilyen hozzáállással!!!
13/14 A kérdező kommentje:
Velem az a baj, hogy nem vagyok az a nagypofájú, nagy társasági én megverek mindenkit típuús fiú, nem is sok barátom van, nem ért meg a legtöbb ember, kicsit különc, elmélkedős, filozófikus, de egyben szeximádó, kicsit perverz is vagyok.
2013. szept. 4. 22:04
14/14 Wadmalac válasza:
Rossz helyen keresgélsz. Ritka a normális hozzáállású lány, de nem haltak ki.
Perverz? :DDDDD
Hát egy erősen filozofikus beállítottságú, csöndes, álmodozó, romantikus lánynál nem feltétlenül jó ismerkedési módszer a "szia, kikötözhetlek az istállóban egy dugásra?" kezdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!