Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, van itt közöttetek is...

Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?

Figyelt kérdés
Van egy 28 éves fiú ismerősöm, akit még egy szökőévben egyszer sem lehet megkérni semmi kis segítségre:( Egyszer már kifejtette, hogy őt ne használják ki, csinálja meg az illető magától. Főként a nőkkel szemben ilyen a hozzáállása. Ha már azt fejtegetem, hogy abban semmi nincs és az udvariasság jele, hogy kinyitja a férfi az ajtót vagy odahoz neki valamit, már jön azzal hogy az ilyen nők gusztustalan módon kiszolgáltatják magukat meg hurcoltatják a seggüket stb stb. Ez olyan kiábrándító :( Teljesen rosszul gondolja szerintem.

2013. szept. 28. 13:40
 81/91 anonim ***** válasza:

"Ha minden szaron megsértődnék ami az életben negatív dologként ér, akkor már rég leugrottam volna egy hídról."

Ez a mondat nagyon üt! :D Én is így vagyok ezzel.

2013. szept. 28. 20:41
 82/91 anonim ***** válasza:

Végre egy értékelhető valasz tőled.

De igen.Vannak olyan emberek akik feladják.Nem teljesen de nem figyelnek arra,hogy udvariasak legyenek.

Én elég hülye környéken lakom ahol elég sok a flegma barom.

2013. szept. 28. 20:43
 83/91 anonim ***** válasza:
37%

Nem 13 éves vagyok, hanem 29, ahogy az egyik stalker meg is írta.

Viszont senki nem mondott ilyet, hogy direkt rá kell valakire bászni az ajtót. Csak azt mondjuk, hogy mivel Liberté, Égalité, Fraternité vagyon immáron jó ideje, így nem kap a nő extra dolgokat, csak azért mert nő, ez a korszak megszűnt vala. A magát pici aranyos lánynak definiáló egyén is ugyanazt kapja, mint az 50 éves kopaszodó hózentrógeres krapek. Nem diszkriminálunk semmilyen irányba.

2013. szept. 28. 21:20
 84/91 anonim ***** válasza:
helike még szűz is
2013. szept. 28. 21:22
 85/91 anonim ***** válasza:
33%
Helikenek elege van abból,hogy sokan nőként azt hiszik több jár nekik.Csak mert nő.
2013. szept. 28. 21:24
 86/91 anonim ***** válasza:
9%

Oszt akkó' mi van?

Te má' összebászvá' születtél?

2013. szept. 28. 21:24
 87/91 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 28. 21:27
 88/91 anonim ***** válasza:
Helikének abból van elege, mert nem kell egy nőnek sem elvileg azért, mert ronda, valamint az a baja, hogy a fiatalabb nők szerinte nem tudják, hogy mi az a tantusz.
2013. szept. 28. 21:49
 89/91 anonim ***** válasza:
Birom amikor egy erveles kozepette, a masik ember szemelyet tamadjatok, gratulalok. O legalabb vallalta a nevet es ugy irja a velemenyeket. Lehet, hogy szuz es nem ertek teljesen egyet vele, de legalabb tisztessegesen ervelt. Es igaza van abban, hogy ha mar ekkora egyenjogusag van a lehetosegek teren, akkor a kotelezettsegek teren is legyen (mondjuk ez mar mas tema).
2013. szept. 28. 23:09
 90/91 anonim ***** válasza:
gondoltam ha már stalkereket emlegetett legyen meg az öröme
2013. szept. 28. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!