Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, van itt közöttetek is...

Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?

Figyelt kérdés
Van egy 28 éves fiú ismerősöm, akit még egy szökőévben egyszer sem lehet megkérni semmi kis segítségre:( Egyszer már kifejtette, hogy őt ne használják ki, csinálja meg az illető magától. Főként a nőkkel szemben ilyen a hozzáállása. Ha már azt fejtegetem, hogy abban semmi nincs és az udvariasság jele, hogy kinyitja a férfi az ajtót vagy odahoz neki valamit, már jön azzal hogy az ilyen nők gusztustalan módon kiszolgáltatják magukat meg hurcoltatják a seggüket stb stb. Ez olyan kiábrándító :( Teljesen rosszul gondolja szerintem.

2013. szept. 28. 13:40
 11/91 anonim ***** válasza:
11%
Zakathol, szóval ha valaki véleménye nem egyezik a tiedével, az hülye? Ezt jó tudni, innentől én is így gondolom majd, magamra átfordítva.
2013. szept. 28. 13:50
 12/91 anonim ***** válasza:
37%
Ha a mai lányok egy részét nézzük akkor teljesen igaza van, de azért vannak még kivételek. Azt meg, hogy kinyitja az ajtót nem fog belehalni.
2013. szept. 28. 13:51
 13/91 Zakathol ***** válasza:
94%

ha valaki azt, hogy kinyitja egy nő előtt az ajtót, vagy mittudomén segít ki- berakni a csomagját a buszból, vagy levenni egy k1baszott befőttesüveget a polcról, kihasználásnak véli, az igenis hülye. És nem szerintem, hanem a társadalmi normák szerint.

A kihasználás teljesen máshol kezdődik.

2013. szept. 28. 13:55
 14/91 A kérdező kommentje:
Egyetértek Zakathol-lal. Én csak annyit kértem, hogy meg tudná-e nézni, hogy a volt fősulis anyagaink között megvan-e neki egy bizonyos fájl. Még direkt meg is kérdeztem, hogy nagy fáradság-e, mert ha egy cd-n van a mappa a szekrénye mélyén akkor ne fáradjon. Azt mondta, nem, nincs messze, a gépén van az egész a fősulis mappában. Na, azóta is nézi.....:S
2013. szept. 28. 14:01
 15/91 A kérdező kommentje:
Ezek olyan kiábrándítóak benne:( Régebben hajtott rám, de nem küldtem számára jeleket, mert egyrészt más érdekelt párkapcsolat szempontból, másrészt én nem akartam tőle barátságnál többet. Viszont barátként nagyon szerettem vele lenni.
2013. szept. 28. 14:03
 16/91 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos a kérdező esetében a srácok érzelmi intelligenciájáról van szó és főleg FÉRFIASSÁGÁRÓL.

Minthogy sajnos már 20 éve nincs katonaság, amely egy kis férfiasságra nevelte anno a srácokat, valljuk be őszintén: már a saját árnyékuktók is megijednek, ezek a mai 20-30-asok. Egyik remegő srác meséli reszketve a másiknak a bogarat, hogy jahj ő azt hallotta, hogy olyanok a nők, hogy hűha és az milyen rémísztő ... Ez a gyökere az összes udvariatlanságnak, s kevésbé az, hogy nincsenek otthon megnevelve.

2013. szept. 28. 14:08
 17/91 anonim ***** válasza:
27%

Félreértések tömkelege...

Amit a srác mondott kihasználás.Viszont te csak szívességet kértél.Azzal nincs baj.

Igaza van a srácnak és neked is.Ú ez esetben bunkó is volt.

Zakathol meg a pajtásai meg egyenesen pfff No komment.

2013. szept. 28. 14:13
 18/91 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es, szerintem nem értetted meg miről van szó. A probléma a sráccal az, hogy a szívességeket és az udvariasság elemeit is kihasználásnak véli.
2013. szept. 28. 14:17
 19/91 anonim ***** válasza:
31%
Nem akar a barátod lenni. Mit nem értesz? Mástól is el tudod kérni. Jól csinálja.
2013. szept. 28. 14:37
 20/91 A kérdező kommentje:
jajj 19-es, legalább 8 éve ismerjük egymást a sráccal, a szülestésnapomra is felköszöntött és pár hete találkoztunk (nem kényszerből, elhiheted). Nem is a kérdésre válaszoltál. Csak feltételezgetsz amit tényként tálalsz amit nem is tudsz. Mindig is rühelltem az ilyen hozzáállást.
2013. szept. 28. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!