Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?
Még mindig úgy gondolom, hogy az itt vernyákolók többsége nem elég fejlett agyilag az élethez.
Nem mosolygott vissza, ha kinyitottad előtte az ajtót?! Édes istenem ÉSAKKORMIVAN?! :DDD
Azért alacsonyodsz le bunkóig, mert a másik is az? Mi vagy te, óvodás? "Óvónéni különben is ő kezdte! brühühü"
Ez igenis elnőiesedés, p1csogás, mint valami díszbuz1...
Legyél férfi, legyen tartásod, legyél udvarias. Aki megköszöni az megköszöni, aki nem az nem - saját szegénysége, de te attól még egyenes ember maradtál, mert udvarias vagy.
Ez nem hősiesség kérdése. Ha minden szaron megsértődnék ami az életben negatív dologként ér, akkor már rég leugrottam volna egy hídról. Az egész világban ez a szomorú, hogy állandóan az egymásra mutogatás megy, hogy ha ő sem akkor én sem. Telibe van szarva, hogy ki mit csinál. Az én személyiségem nem engedi meg, hogy udvariatlan legyek, akár "kapok érte" valamit akár nem. Mert nem attól függ.
Személyiség. Érted. Amibe a nők belezúgnak...az kell, nem egy könnyen idomítható maszlag szar, ami a környezet minden impulzusára megváltozik...
Na de könyörgöm.Minek általánosítunk?
Ha lehetőségem van akkor udvarias vagyok.Viszont nem köszönik meg.Na ilyenkor mi van?azt látja a sok nő hogy o igen,ezt elvárhatjuk.
Azt meg a sok pasi látja,hogy nem érdemes udvariasnak lenni.
Nem 3 ember fogja megváltani a vilagot!
Zakathol nem tudom kia fene vagy te...De egy értetlen ember.Csak a te véleményed létezik?
Igen is van amikor az embernek elege van a sok cselekedetből és semmi pozitív visszajelzése sincs.
Nem tudom te például melyik bolygón jársz, de én bárhol járok és udvarias vagyok a nőkkel, több mosolyt és "köszönöm"-öt kapok mint "le se szarlak" nézést. Mondjuk fontos itt is, hogy ne balta-arccal várd el, hogy rádmosolyogjon egy idegen...ahhoz a te mosolyod is kell.
És nem, nem csak az én véleményem van, mivel mindenki írja a sajátját. Én leírtam, hogy az udvariasság nem "cserealap", hanem jellemvonás. Az, hogy más udvariatlanul viselkedik más nőkkel, mert elege van abból, hogy nem köszönik meg, nem az én problémám, mert nem az én életem savanyodik be tőle. Lelketek rajta, hogy mit csináltok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!