Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, van itt közöttetek is...

Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?

Figyelt kérdés
Van egy 28 éves fiú ismerősöm, akit még egy szökőévben egyszer sem lehet megkérni semmi kis segítségre:( Egyszer már kifejtette, hogy őt ne használják ki, csinálja meg az illető magától. Főként a nőkkel szemben ilyen a hozzáállása. Ha már azt fejtegetem, hogy abban semmi nincs és az udvariasság jele, hogy kinyitja a férfi az ajtót vagy odahoz neki valamit, már jön azzal hogy az ilyen nők gusztustalan módon kiszolgáltatják magukat meg hurcoltatják a seggüket stb stb. Ez olyan kiábrándító :( Teljesen rosszul gondolja szerintem.

2013. szept. 28. 13:40
 51/91 anonim ***** válasza:
35%
Félre értesz.Én az alap udvariasságra értettem.Mert pl sok esetben ha kinyitok egy nőnek egy ajtót vagy előre engedem meg se köszöni.Még egy kicsi mosolyt se ereszt el.Sokan termeszetesnek veszik,és elvárják..de viszonozni már elfelejtik
2013. szept. 28. 19:55
 52/91 anonim ***** válasza:

A kettős jog, mérce az megvan. Férfi üt nőt akkor nem férfi, a nő meg verekedhet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__48..

2013. szept. 28. 19:56
 53/91 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a nő, aki nem viszonozza, bunkó, és azokkal nem kell foglalkozni.

Kevés férfiban maradt meg az udvariasság, ha ilyen látok, mindig meghálálom valami kedves gesztussal legalább.

2013. szept. 28. 19:57
 54/91 anonim ***** válasza:
0%

Igen ahogy nagyon kevés nő maradt.

Ha a viszonzást nem látja a férfi akkor minek legyen udvarias?Mert semmi értelme.

2013. szept. 28. 20:01
 55/91 A kérdező kommentje:
Bed of Roses jól beszél. Egyetértek. 'Mit adtok cserébe?' pfffff, nekem a terhes nő mit adott cserébe?! drágajóistenem, helike13, 13 éves vagy ugye..?
2013. szept. 28. 20:03
 56/91 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező.pont a te fajtád miatt utalják a nők többségét.

Az a terhes nő megköszônte nem? Túl sokat vártok el,de a viszonzás elmarad.

2013. szept. 28. 20:06
 57/91 anonim ***** válasza:
100%

# 54

Igen, sajnos ez egy ilyen öngerjesztő folyamat. A nők nem hálálják meg az udvariasságot, ezért egyre kevésbé udvariasak a férfiak, amiért a nők is egyre undokabbak, amiért a férfiak még kevésbé akarnak udvariasak lenni.

Csak azt nem tudom, hogy honnan indult a folyamat, de szerintem kár is lenne azt keresgélni.

2013. szept. 28. 20:06
 58/91 A kérdező kommentje:
mondom, aki ezen fennakad az nálam szóba sem jöhet mint partner. Ha meg Skandináviában a nagy, magas debella nők ilyenek és ez nemed bejön hogy kb ő a kapcsolatban a férfi, te meg a nő, akkor oda kell menni. Én egy alacsony, aranyos lány vagyok és szeretem a gondoskodást.
2013. szept. 28. 20:08
 59/91 anonim ***** válasza:

"Viszont az azonos jogokhoz azonos bánásmód is dukál. Bezony :D"

Nem véletlen, hogy lassan 30 évesen még mindig szűz vagy. Bezony. :D

Megérdemled, amit kapsz az élettől. :)

2013. szept. 28. 20:09
 60/91 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagydarab nők! Kicsi csinosak. Sajnos nem akarok svédül megtanulni..
2013. szept. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!