Ma a buszon elhívott moziba egy nálam 3 évvel idősebb srác (én 15 ő 18). Szerintetek belemenjek vagy csak arra kellenék neki?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszra megy a like:)2013. szept. 20. 18:30
2/10 anonim válasza:
mi a franc? xD buszon csak úgy random leszólított egy srác hogy menj el vele moziba? el ne menj ember :D még ha normálisan beszélgetett volna veled és ismerkedni akart volna, de csak úgy elsőre elhívni egy lányt moziba, szerintem meredek :D
3/10 anonim válasza:
Most mi azt honnan tudjuk, hogy mire kellesz neki?
De komolyan?
Én szivesen segítenék neked, de ez a kis leírás édes kevés.
4/10 anonim válasza:
Ezt szerintem senki nem fogja tudni :D mivel nem ismerjük a srácot... 50% hogy igen (ez egy értelmes válasz)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a like mind a négyőtöknek!:))
2013. szept. 20. 18:39
6/10 anonim válasza:
Arra = filmet nézni?
Bármit is akar, valahogy közelednie kell, nem gondolod?
7/10 A kérdező kommentje:
Hát neked is igazad van.. mindjuk kicsit fura volt.. felszalltam, odahajol hozzam: Szia van kedved mozizni?
2013. szept. 20. 19:52
8/10 anonim válasza:
Hát az ilyen csajjal max mozit vállalnék.:D
Mert lehet hogy máshoz meg könnyen letérdel....
9/10 A kérdező kommentje:
Hugyagyú barom
2013. szept. 20. 21:00
10/10 anonim válasza:
Ha tetszett a srác,szimpatikus volt,akkor menj el,DE én a te helyedben megkérném az egyik barátnőmet,hogy kísérjen el,és a távolban azért maradjon ott,hátha valami erőszakos,rosszakaratú ember lenne(már a srác),mert ennek is fenn áll a lehetősége,meg annak is,hogy tényleg rendes és tetszettél neki,ezért szólított le.:)Vagy,maradj vele végig olyan helyen,ahol sok ember van,ez egyszerűbb...^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!