Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, van itt közöttetek is...

Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?

Figyelt kérdés
Van egy 28 éves fiú ismerősöm, akit még egy szökőévben egyszer sem lehet megkérni semmi kis segítségre:( Egyszer már kifejtette, hogy őt ne használják ki, csinálja meg az illető magától. Főként a nőkkel szemben ilyen a hozzáállása. Ha már azt fejtegetem, hogy abban semmi nincs és az udvariasság jele, hogy kinyitja a férfi az ajtót vagy odahoz neki valamit, már jön azzal hogy az ilyen nők gusztustalan módon kiszolgáltatják magukat meg hurcoltatják a seggüket stb stb. Ez olyan kiábrándító :( Teljesen rosszul gondolja szerintem.

2013. szept. 28. 13:40
 61/91 A kérdező kommentje:
az hogy elkezdtél itt 'fajtázni' az nem férfiként hanem emberként minősített most le téged
2013. szept. 28. 20:09
 62/91 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem igen is jogosan akad fen egy férfi azon,hogy udvarias.A nő megnem viszonozza legalább egy mosollyal vagy köszönömmel.Szerinted az nem bunkóság?csak az ha nem udvariasak veled szemben?
2013. szept. 28. 20:11
 63/91 A kérdező kommentje:
figyelj, nem velem történt meg ez az eseted az biztos és nem is vállalom ezért a felelősséget. bunkó volt a csaj és kész.
2013. szept. 28. 20:13
 64/91 anonim ***** válasza:
Most rólad beszélünk..ne tereld a témát.
2013. szept. 28. 20:15
 65/91 A kérdező kommentje:
De nem én nem mosolyogtam vissza és köszöntem meg neked a kedvességed!
2013. szept. 28. 20:16
 66/91 anonim ***** válasza:

O banyek...

TE viszonzod?Mindig viszonoztad az udvariasságot?

2013. szept. 28. 20:18
 67/91 A kérdező kommentje:
Mindenki egy egyén, egy másik ember, egy külön személyiség. Attól, hogy Béla bunkó volt velem, attól nem Karcsinak fogom visszabunkózni. Ez tiszta óvoda, komolyan mondom!
2013. szept. 28. 20:20
 68/91 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld én mindig mosolygok és megköszönöm. Intelligencia kérdése.
2013. szept. 28. 20:21
 69/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb nem foglalkozni azokkal akik bunkók veled?
2013. szept. 28. 20:21
 70/91 anonim ***** válasza:

Miért kertelsz?

Te elváros a férfitól az udvariasságot.A fiadnak is azt fogod tanítani.

Na de te viszonzod?A lányodnak is azt fogod tanítani,hogy a férfinak kell a visszajelzés ha udvarias?

Oda vissza működik.

2013. szept. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!