Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, van itt közöttetek is...

Srácok, van itt közöttetek is olyan, aki nem hajlandó nőneműnek szívességet tenni, mert az a fóbiája hogy ez minden esetben csak kihasználás?

Figyelt kérdés
Van egy 28 éves fiú ismerősöm, akit még egy szökőévben egyszer sem lehet megkérni semmi kis segítségre:( Egyszer már kifejtette, hogy őt ne használják ki, csinálja meg az illető magától. Főként a nőkkel szemben ilyen a hozzáállása. Ha már azt fejtegetem, hogy abban semmi nincs és az udvariasság jele, hogy kinyitja a férfi az ajtót vagy odahoz neki valamit, már jön azzal hogy az ilyen nők gusztustalan módon kiszolgáltatják magukat meg hurcoltatják a seggüket stb stb. Ez olyan kiábrándító :( Teljesen rosszul gondolja szerintem.

2013. szept. 28. 13:40
 41/91 A kérdező kommentje:
Miért ne várhatnám hogy egy férfi mindig kinyissa előttem az ajtót?? Érdekes én az idős néniket, bácsikat, terhes nőket mindig magam elé engedem és nem esik le a gyűrű az ujjamról. Az ilyen felfogású palik engem kiábrándítanak, ne haragudj de ez a szó szerint 'basz.kodás' ajtónyitáson meg hogy elvinni valakit kocsival, ez nekem túl sok. Tényleg nőiesednek el a fiúk ezek szerint:( Még szerencse, hogy az én párom örül, sőt ragaszkodik hozzá, hogy elvigyen kocsival és mindig vigyáz rám. Mellette biztonságban érzem magam.
2013. szept. 28. 19:32
 42/91 A kérdező kommentje:
Ha fiam születik, igenis ajtónyitásra és udvariasságra, figyelmességre fogom nevelni a nőkkel szemben, a párom kitűnő példa lesz. Szégyenkeznék ha a fiam nem lenne ennyire férfias ..
2013. szept. 28. 19:34
 43/91 anonim ***** válasza:
Ez nem nőiesedés. Női emancipáció támogatása.
2013. szept. 28. 19:38
 44/91 A kérdező kommentje:
az emancipáció nem erről szól. hanem hogy mi is szavazhatunk és vezető szerepet tölthetünk be a munkahelyen. ennyi
2013. szept. 28. 19:40
 45/91 A kérdező kommentje:
+ férfiasnak vélt sportágakban is indulhat nő
2013. szept. 28. 19:41
 46/91 anonim ***** válasza:

"Szégyelljétek magatokat. "

Most egyszégyelltem magam, amiért imádom a barátom minden porcikáját. :(

2013. szept. 28. 19:43
 47/91 anonim ***** válasza:
33%
Pedig erről szól. Skandináv országokban a nők nem keresnek gazdag férfit mert nem szorulnak prostitúcióra. Nem félnek akkor sem ha egyedül maradnak. Megsértődnek ha kinyitod az ajtót. Ők kezdeményeznek ismerkedésnél. Az már csak plusz, hogy mindegyik modellnek néz ki, nem úgy mint a magyarok többsége.
2013. szept. 28. 19:46
 48/91 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező.Ha mi férfiak adunk nektek folyamatosan,ajtó nyitás éa a társai.

Ti mit adtok cserébe?

2013. szept. 28. 19:46
 49/91 anonim ***** válasza:
58%

"Ti mit adtok cserébe?"

Mégis milyen választ vársz errea retard kérdésre? Mindenki azt nyújtja, amit személy szerint ő tud.

Ha megpróbálok valamilyen szinten általánosítani, akkor azt mondom, hogy egy normális nő szeretetet, szerelmet, gondoskodást, testi-lelki kielégsülést, ka kell, akkor családot, valamint az arra alkalmas, és azt igénylő férfinak intellektális pezsgést, tud nyújtani.

Egyébként pedig egy emberi kapcsolat nem egy strigulázós adok-kapok játék, ezt jó lenne megérteni.

2013. szept. 28. 19:53
 50/91 anonim ***** válasza:
73%
Az emancipáció arról szól, hogy azonos jogokat biztosítunk a nőknek, mint a férfiaknak. Viszont az azonos jogokhoz azonos bánásmód is dukál. Bezony :D
2013. szept. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!