Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a magas lányokhoz? Szeretitek vagy annyira nem? A 181 centi az már túl sok?
Igen sajnos ez van a mai társadalomban, és nagyon ritka aki nem így gondolja..de hát ezzel nem lehet mit kezdeni már szerintem mert ennyi ember véleményét megváltoztatni nagyon nehéz..ezért szerintem csak az a megoldás van hogy el kell fogadni mindenkinek magát olyannak amilyen és nem törődni a körülötte lévő emberek véleményével.
Kedves utolsó megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Ez a "fogadd el magad" duma olyan, mintha annak idején a zsidóknak mondogatták volna a koncentrációs táborokban, vagy a fekete rabszolgáknak Amerikában, hogy "Ennyi ember véleményét nem tudod megváltoztatni, fogadd el magad így, ahogy vagy."
És most nem a kifejezetten felszínes lányokról beszélek, akiknek ha nem a magasság, akkor a pénztárca vagy a péniszméret vagy az akármi más lesz a baja. Hanem amikor két viszonylag normális ember kapcsolata azért megy tönkre, mert a társadalom nem fogadja el őket.
Így is annyi banánhéjon csúszhat el egy kapcsolat. Barátok, család, pénztelenség, távolság. Minek ezeket még olyasmivel is fokozni, ami ténylegesen csak rajtunk múlik. Hogy behódolunk-e az elavult és értelmetlen társadalmi szokásoknak, vagy képesek vagyunk változtatni. Ki más lenne rá képes, ha nem a mai fiatalság?
25 éves vagyok.
Mindent meg lehet változtatni, csak nem 1 nap alatt és nagy összefogás kell hozzá.
Elsőnek a médiában nem kerekítenék fel a magasságukat és nem hazudnának róla. Meg nem magasítanák ki speciális trükkökkel a Tom Cruise méretű sztárokat csak hogy egy modell mellett feszíthessenek.
A modellipar pedig megszüntetné a magasságkorlátot.
Már ezekkel sokat csökkennének az előítéletek. A gyerekeknek pedig bevennék az oktatásba a szexuális felvilágosítás, dohányzás és drogprevenciós dolgok és antirasszizmus mellé ezt is, hogy ne ilyen külsőségek és felszínes dolgok alapján válasszanak maguknak párt. És ha valakihez vonzódnak, akkor ne a társadalomra és a környezetre hallgassanak, hanem saját magukra.
Ha megfigyeled tényleg kicsit olyan ez az egész média, mint egy legális fasizmus. Eldöntik ott fent, hogy mi a divat, mi a mostani trend és mi a ciki és ezek mentén próbálják meg terelni a birkanyájat. És egyre többen mennek ezen az ösvényen, míg nem a kívülállóknak egyre kényelmetlenebb lesz és kényszerből ők is beállnak a sorba, ha érvényesülni szeretnének.
A túlsúly és az alultápláltság az, ami bizonyítottan káros az egészségre és a fejlett országokban inkább a túlsúly a gyakoribb.
De az, hogy valakinek milyen az orra, milyenek a fülei, milyen a bőre, a szeme vagy bármi más annak a legtöbb esetben semmi köze az egészségi állapothoz. A túlélési esélyekhez meg főleg nem.
Írnám most, hogy imádom a magas nőket, épp úgy szeretném és gondoskodnék , törődnék velük mint egy alacsonyabbal. De mivel cshúnya vagyok, ezért az én véleményem nem mérvadó a nőknél.
F
78 as
Jò ha igy gondolod:)
Viszont azt jegyezd meg hogy a szépség relatìv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!