Fiúk! Ti hogy álltok hozzá a magas lányokhoz? Szeretitek vagy annyira nem? A 181 centi az már túl sok?
Nincs nincs :-)
De pasik is vannak akik nem szeretnek minket magas lányokat.
Ha alacsonyabb lettem volna vagy az a srác magasabb vagy nem zavarta volna Őt a magasságom akkor iszonyat nagy szerelem lett volna.
Így szerintem a férfiak is tehetnek a magasság ( "problémákròl" )
Annyira tetszik, amikor levezetitek ezt a felemás logikát, hogy nekem könnyű, mert tele van a világ 150-165 centis lányokkal, a magas lányok viszont ritkábbak.
Utána meg ugyanabba a hibába estek bele, hogy a lánynak a rosszabb, mert ő nem tud miből válogatni. Mintha a lányoknak csak a náluk magasabb fiúk jöhetnének szóba.
És ha én abból akarok válogatni, aki nekem tetszik? És nem érdekel a magassága? Akkor már könyveljem el, hogy a kiszemelt lányok fele kiesett egy ilyen sekélyes indok miatt, hogy én alacsonyabb vagyok?
Az meg már csak hab a tortán, hogy az egész levezetést azzal támasztjátok alá, hogy vannak magas fiúk, akik a pici lányokat szeretik és titeket ez feljogosít arra, hogy innentől kikosarazzatok minden alacsonyabb fiút?
Az meg már facepalm-díjat érdemel, hogy egyetlen alacsonyabb fiú, akinek valaha esélyt adtatok és ő dobott titeket kizárja az összes alacsonyabb srácot.
De az, hogy több magasabb fiú, aki a pici lányok imádata miatt dob ki vagy kosaraz ki titeket nem tántorít el attól, hogy továbbra is még jobban utánuk epedezzetek.
56: igen teljesen igaz amit mondasz egyetértek..igy érzek énis
57:huhh egy kicsit bonyolult amit irtál de igyekeztem nagyon:) elolvastam 3 szor és azthiszem értem amit mondani akarsz és van benne igazság
A fiúk is 3-féleképpen állnak hozzá.
1. A Napóleon-kompexusos alacsonyak vagy a beteg magas emberek, akiknek kikötésük, hogy pici lány kell nekik. Akkor is, ha a srác 190 feletti és akkor is, ha alacsony, akkor azért, hogy véletlenül ne magasodjon fölé még magassarkúban sem a lány.
2. A konzervatívok, akiknek annyi a kikötésük, hogy náluk alacsonyabb (ami lehet magas is egy 185 fölötti embernél) legyen a lány. Az alacsony konzervatívok emiatt behatárolják magukat, mivel nekik így értelemszerűen kevesebb lány jut, amiből válogathatnak.
3. Azok, akik akár magasak, akár alacsonyak, nem érdekli őket a méret.
Annyi a különbség a nők és a férfiak között, hogy ez a három csoport más arányok szerint oszlik meg. Nők között sokkal több az első kettő, míg férfiak között a harmadik.
Ettől még ugyanúgy lehetnek férfiak között is olyanok, akik hiába magasak, azt mondják, hogy te már túl magas vagy és ők a pici lányokat szeretik vagy olyan, aki alacsonyabb vagy egyforma magas veled és ez zavarja, mert neki minimum 5 centi kéne, de TAPASZTALATAIM SZERINT férfiak között ezek sokkal ritkábbak.
A nőknek van inkább magasságmániájuk. És ebből következik, hogy emiatt egyre több férfiben is kialakul akár a félelem a magas(abb) lányoktól, akár a frusztráció, hogy őket ne utasítsa vissza egy magas lány csak amiatt, mert alacsonyabbak vagy egyforma magasak vagy csak kevés centivel magasabbak tőle.
Ezt bizonyítja a te kérdésed is és a sok ilyen kérdés itt ezen az oldalon, ami bizonytalan, magas lányoktól jön. Mert valószínűleg nekik emiatt is kevesebben udvarolnak, mint alacsonyabb nőtársaiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!