Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Renikeh kérdése:
Fiúk! Mondjátok már miért szeretitek annyira a kis lányokat? A magas vékonyakat is ugyanugy meg kell védni.
Figyelt kérdés
#dbbtb
2012. máj. 1. 17:10
3/24 anonim válasza:
Sok a pöttöm george! Naná, hogy a náluk kisebbeket keresik!
Üdv: A druszád.
4/24 anonim válasza:
Mert a 177 centimmel nem állna jól mellettem egy 185+ -os csajszi. De ha barát lenne, megvédeném attól.
5/24 ASOT válasza:
szóval te magas vékony vagy és nem úgy kezelnek mint egy nőt, avagy te Bruce Lee lánya vagy aki megvédi a pasiját?
vagy magas vagy és ezért nem kellesz a pasiknak?
6/24 anonim válasza:
Lovagiassagombol kifolyolag minden lanyt megvedenek. De ennek semmi köze a tetszetösseghez.
Amugy az en gyönyörü kedvesem is magas vekony... raadasul szöke, kekszemü... nagyon szöke
7/24 A kérdező kommentje:
Nem jobb egy ilyen magas lány mint ennek a fele?:(
2012. máj. 1. 17:21
8/24 anonim válasza:
nekem jobban bejönnek a magas csajok (188cm vagyok), de nem sokkal találkoztam eddig.
10/24 A kérdező kommentje:
Hát én 8-os vagyok,az osztályban a második legmagasabb lány és 170 cm vagyok
2012. máj. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!