Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mondjátok már miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renikeh kérdése:

Fiúk! Mondjátok már miért szeretitek annyira a kis lányokat? A magas vékonyakat is ugyanugy meg kell védni.

Figyelt kérdés

#dbbtb
2012. máj. 1. 17:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ti ezt nem is találjátok magasnak.Megértem!

De én még csak nyolcadikos vagyok és még leszek magasabb.

És igen tényleg a magas fiúkat szeretem,de a kicsik is bejnnek.:)

2012. máj. 2. 16:55
 22/24 anonim válasza:

170cm-vel kérdező ne legyél kétségbe esve..én 185 cm(!!) vagyok. Nem sok magasabb lánnyal találkoztam még..

Amúgy igen,egyet értek,a fiúk sokkal jobban szeretik a 165 cm,de cuki vagyok lányokat..

De majd eljön a mi időnk!:)

2012. dec. 2. 00:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is magas vagyok (178 cm). Keress magas barátot! Nekem is kosarazik ;)
2012. dec. 29. 21:32
 24/24 anonim válasza:
dikk én vagyok osztályba a lányok közül a legmagasabb és van egy 16-7 éves osztálytársam nála is 4-5 centivel magasabb vagyok kb :D (11 éves 152 cm)
2014. jún. 9. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!