Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim miért csak a magas pasik a nyerők?
Ha te csaj lennél szeretnél lehajolni egy csókhoz ?
Nalátod
Persze, centivel járjuk az utcákat, és mivel hiányzik 4 centi a 180 centihez, ezért direkt elfordulunk tőled, és figyelembe se veszünk... OMG...
Párom szerintem még alacsonyabb is kicsivel, mint te, és nagyon szeretem. Egyáltalán nem bánom, hogy nem magasabb, mivel én se nőttem nagyra.
Általánosságban pedig jó, ha magasabb vagy a csajnál, de még olyanról is hallani, hogy a csaj a magasabb 1-2 centivel. Nem ezen fog múlni a dolog, de ha ezen parázol magad alatt vágod a fát.
Énis ugyanannyi vagyok mint te.
A legtöbb nő 170 cm alatt van, még magassarkúba sem magasabb mint te. Az már a te bajod, hogy neked a magas lányok tetszenek.
El vagy tévedve kérdező.
Csak az számít hogy jóképű-e a pasi vagy nem. A magasság olyan szinten nem számít, hogy csomó olyan párt ismerek ahol a csaj egy fejjel magasabb, viszont helyes cukipofa a kis pasija. Erről ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!