Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyeim miért csak a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim miért csak a magas pasik a nyerők?

Figyelt kérdés
Minden csajtól csak ezt lehet hallani, és én is megszívtam már a kis 176cm-em el hogy ez bizony kicsike hozzám.
2012. ápr. 28. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
176 cm az már van akinek elmegy. Örülj h nem 170 vagy, mint én, na akkor tényleg nem kellenél senkinek!
2012. ápr. 28. 11:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Pszichológia: a nők védelmezőt is látnak a férfiban és egy náluk alacsonyabb férfiban ezt nehéz megtalálni.

Amúgy nem kell az általánosítás, én rengeteg olyan párt látok, ahol egy magasak a párok, vagy akár egy picivel is, de a nő a magasabb.

2012. ápr. 28. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert én 174 centi vagyok, és nem szeretnék magasabb lenni egy kisebb magassarkúban is, mint egy pasi.
2012. ápr. 28. 11:16
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Mert a magasság a dominancia jele. Ha elég magabiztos / gazdag vagy, akkor tudod ezt kompenzálni. Vagy csak találsz egy csajt, aki nincs ennyire rápörögve a részletekre.
2012. ápr. 28. 11:38
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Volt alacsony párom,aki kb 10centivel többnem mondta magát,mint amekkora volt. Sosem éreztem vele biztonságban magam,bár ezért tett is.Szerintem velem egymagas volt,vagy max 1-2 centivel lehetett magasabb.Nem tudtam soha magassarkú cipőt sem felvenni,pedig szerettem volna. Úgy vagyok beállítva, hogy szeretem ha a párom 185cm körül van.Jó rá felnézni, jó úgy csókolózni, hogy lábujjhegyen állhatok, hogy ő picit lehajol és úgy fogja meg a popsim csókolózás közben és hogy vehetek fel mellette magassarkú cipőt. Az ágyban is jó érzés, hogy kisebb vagyok alatta,fölötte :)
2012. ápr. 28. 12:04
 16/22 anonim válasza:
60%

Nekem pont nemrég volt egy tapasztalatom egy nagyobb bevásárlóközpontban (aréna), hogy barátaimmal nézelődtünk és velünk szembe jött egy elég dekoratív, szép lány, aki amint közelebb ért, láttam, hogy egy kissé magasabb tőlem (173 cm vagyok)és bár tetszett nekem, magasságából adódóan lemondtam a szemezési lehetőségről, gondolván "A magasabb lányok az alacsonyabb pasikra csak legyintenek", szóval haladtunk tovább, rá se hederítettem, mire a barátom és a barátnője kissé lemaradva a hátam mögött éppen felzárkózva mondták, hogy "Jól megnézett ez a csaj magának!"

A lányok/fiúk egyaránt általában helyesebbnek tartanak az átlagnál, idegen lányok írtak már rám/jelöltek be fb-n, hogy szeretnének ismerkedni stb. (persze ők nem tudják, milyen magas vagyok), de a fentebb írt tapasztalatomból leszűrhetem, hogy ha egy srác alacsony is, simán felfigyelhetnek rá a magasabb lányok, valószínűleg van egy pont, ahol már a férfi kisugárzása, karaktere, helyessége, az összkép kompenzálja a magasság kérdését.

2012. ápr. 28. 12:04
 17/22 anonim válasza:
60%
ja és 22/f vagyok.
2012. ápr. 28. 12:06
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát nekem vegyesek a tapasztalataim, volt, akit nem zavart volna, hogy alacsonyabb vagyok tőle, de volt olyan lány is, aki egészen addig rajongott értem, míg meg nem tudta, hogy csak 165cm magas vagyok.

Helyes pofikám van ez tény, de azért nem vagyok egy nagyon nagy szám sem szerintem.

2012. ápr. 28. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:

azok se 190es magasságommal én is utálok hajolgatni

egy magas pasi

2012. ápr. 28. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:

176 cm vagyok és lány, meg vegyük figyelembe azt is, hogy szeretek csinosan öltözködni, tehát legfőképp magassarkút hordok, így magas fiú illik hozzám, aki melett (lehet hülyén hangzik, de) biztonságban érzem magam, tehát kell, hogy legyen a szerelmem mellett egy bizonyos "biztonsági érzetem". :D

Szerintem ez inkább ilyen pszichés dolog a lányoknál (illetve a legtöbbnél) amúgy. :D Neked alacsonyabb lányok közt kell akkor válogatnod, nincs ezzel semmi baj. :)

2012. ápr. 28. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!