Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek a magas, vékony lányokat? (link)
Nem a teljesen csontvékonyra gonodlok hanem kb. ilyenre:
És azért vékonyak, mert ezt örökölték és a magasságot is. Vizsont nem tudnak hízni, Hiába eszenk minden órába, és eszenk dögivel kalóriát és édességet...
Titeket zavar ez?
És az hogy általában a vékonyaknak nincsen akkora mellük, mennyire (ismét) zavaró?
Nektek mi a 'minumum' magasság egy nőnél?
Én 174-5 cm vagyok és olyas vékony mint a képen a lány, a hajam hullámos...
Sajnos..Magassarkú pápá!
Én lány vagyok (172 cm) és vékony, kicsi a mellem, hízásra képtelen vagyok, mivel genetika. De mondjuk hízni nem is szeretnék, tetszem magamnak így is.
De merem állítani, hogy nagyon sok pasinak tetszenek a magas és vékony lányok, (170-177 cm közöttiek) én is soktól megkaptam már, hogy egy nőnek a magassága dobja ki igazán a nőies vonalait. Ismerkedésben sosem volt problémám :) ha figyelem a tekinteteket utcán, elég sokan szoktak nézni, főleg ha szoknya van rajtam + magassarkú.
Ha már magassarkú, akkor nem kell róla lemondanod, nem éri meg. Ha jól érzed magad benne, akkor hord, ne másoknak felelj meg. Nekem max 6-7 cm az, amit felveszek, magasabba járni sem tudok rendesen. Vannak lány ismerőseim akik szintúgy 175 cm-esek, és simán felkapnak egy 10 centis cipőt, és a tekintetek akkor sem csalnak :D
És mi a véleményetek ez ily szólásokhoz:
'Csak a kutyák játszanak csontokkal.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!