Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szeretitek a magas, vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek a magas, vékony lányokat? (link)

Figyelt kérdés

Nem a teljesen csontvékonyra gonodlok hanem kb. ilyenre:

[link]

És azért vékonyak, mert ezt örökölték és a magasságot is. Vizsont nem tudnak hízni, Hiába eszenk minden órába, és eszenk dögivel kalóriát és édességet...

Titeket zavar ez?

És az hogy általában a vékonyaknak nincsen akkora mellük, mennyire (ismét) zavaró?

2013. jún. 30. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hülyeség, nem számít a mellméret meg iylesmik. és ha találsz magadnak egy 190 körüli fiút mellette jól fogod érezni magad magassarkúban is :) de egyedül is simán jó ne foglalkozz másokkal. a leirtak alapján szép lehetsz
2013. jún. 30. 15:14
 12/15 Bratilla ***** válasza:
100%
Tök jó :) Én soha nem gondoltam, hogy pont a 180 cm körüli lányok tetszenek, amíg a strandon meg nem láttam őket a többi, alacsony csaj között. Azok a szép hosszú lábak, kecses alak.. azt sem tudtam, melyikbe zúgjak bele :-)
2013. jún. 30. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, a net tele van mindenféle kreált szólásokkal. Nem muszáj mindet komolyan venni.
2013. jún. 30. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be. El kell fogadni, hogy aki a nagy melleket szereti, annak nem fogsz bejönni. Én meg annak nem fogok, aki odavan a hosszú combokért - lévén, hogy 165 cm vagyok. Ilyen az élet, fogadd el magad, úgy sokkal könnyebb.
2013. jún. 30. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy magas lány legyen karcsú, láttam már olyan nálad magasabb elég molett nőt, akinek akkora háta volt, mint nekem, pedig én se vagyok egy csutka srác.

Az ilyen típusú kritizáló véleményekkel (hogy ,,túl magas vagy,,), ne foglalkozz! Ezt kitalálták a 160 cm-es lányok, nem kell az ő féltékeny akaratuknak behódolni. :) Nekem tetszik még az a mondás, hogy ,,az igazi nő nem a mellével hódít hanem a szemeivel,,. Az ilyen csajok mit találnának ki arra az ismerősömre, akinek gyönyörű, különleges arca mellé telt keblei is vannak? :D

Viccet félretéve, szerintem hordj nyugodtan magassarkút, lehet, hogy az alacsonyakat zavarná, de úgy se nekik akarsz tetszeni, nem? Én mint magas srác és feltételezem mérettársaim közül jó néhányan azonnal elolvadnánk egy karcsú derék, hosszú láb, magassarkú 'combo' láttán! ;)

2013. júl. 1. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!