Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vonzódni a lányok az alacsony, vékony fiúkhoz? Ha valaki ilyen és nemt ud már változtatni sem ezen, akkor emiatt sosem lehet barátnője? Miért kell minden csajnak magas vagy mackó, esetleg kigyúrt fiú?
Prof. Shevy:
Az én mostani barátom alacsony és vékony, viszont ettől még nem lett Justin Bieber...
Kérdező:
De, tudnak vonzódni a lányok az alacsony, vékony fiúkhoz is.
Még hányszor teszitek fel ezt a kérdést?Azt hiszed,hogy ha 1 millió+egyszer feltesztek egy rohadt kérdést,majd valaki megsajnál?
Szerintem lányoknál is van olyan aki szereti az alacsonyabb fiúkat.Múltkor egy 150 centis 40 kilós gyereket láttam kézen fogva sétálni,egy nála fél fejjel magasabb lánnyal.Szóval szerintem az egyetlen,aki gátat szab annak,hogy párt találj az te vagy,mert saját magadat nem tudod elfogadni.
MErt semilyen tekintetben nem előnyös. Ha alacsony vagy és vézna, az egyenlő a gyengeséggel. Persze van kivétel,ha egy világbajnok bunyós vagy, de ránézésre akkor sem ez az előítélet rólad. Egyszerüen az erős struktuájú izmos test illetve vertikálisan a magasság /min. 175 centi/ az amitől férfi a férfi. aZ alatt kislány szindróma illetve matekzseni maximum. EZ van, le kell írni nyersen, ha tetszik, ha enm ki kell mondani, mert ez a bevett gyakorlat.
De őszintén, azért te is tudod, érzed piszichésen, ha az útván egy izmos 180 centis fickó áll elég, vagy egy nem anynira izmos de jó hosszú végtegokkal rendelkező 190 centis ürge, akkor azért nem akarsz te baszakodni velük ugye? MErt félsz, mert férfias, elrettentő, erőt sugárzó.
Ellenben a kicsiket azt semmibe nem nézik általában, eltapossák mindenütt, ahogy egy dándog, egy doberman egy törpepincsert. Nem veszi fel vele a versenyt. Mert kicsi ,törékeny. AZ meg a nők jellemvonása. Ez pszichésen van így tehát. A nőnek erőt sugárzó férfi kell általában.
Jó persze ,most ne vedd az agymenéses nőket, akiknek egy matektanárra van szükségük az ágyba, az ugyanis a ritkább eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!