Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vonzódni a lányok az alacsony, vékony fiúkhoz? Ha valaki ilyen és nemt ud már változtatni sem ezen, akkor emiatt sosem lehet barátnője? Miért kell minden csajnak magas vagy mackó, esetleg kigyúrt fiú?
Megint kitetted ezt a kérdést?
Ne haragudj már,de most majd 100. alkalommal azt várod hogy valaki sajnálatból a karjaidba rohan,vagy mi?
Nos az én nekem csak az izmos, nálam magasabb és szélesvállú fiúk jönnek be, akiknek szők e ahaja meg kék a szeme...
De pl. van olyan ismerősöm, aki max. 150 centi, öttusázik és eszméletlen jó teste van :)
Van egy másik, aki nagydumás és nagyon klasszul öltözködik:)
Szóval mindig vannak csajok, akiket megfog vmi egy alacsony, vékony srácban. Nekem 2tő is:DD Ja, és mindkettőnek barna a haja;)
Sok olyan fiút láttam aki alacsony volt és vékony, és volt barátnőjük. . . Szerintem kérdező inkább csak neked van bajod saját magaddal. A vékonyság lehet mit kezdeni, ha elkezdesz sportolni , lemész a konditerembe és edzed magad.... A magasságoddal már tényleg nem tudsz mit kezdeni.
Nekem azok az alacsony,vékony fiúk tetszenek akiken van némi férfiasság pl ha sötétbarna, vagy fekete hajú, borostás,szakállas - tök mindegy ilyenkor,hogy milyen alacsony vagy magas, vékony vagy izmos de ha borostája van,szakálla van és sötét haja, akkor irtózatosan bejön nekem. :P
De ugyanakkor tetszett már meg alacsony kicsit duci pasi.Még is volt benne valami férfias.
Viszont kérdező, szerintem rajtad látni is már, hogy nem érzed magad jól a bőrödben. Úgyhogy változtass magadon, mert ezzel semmire sem mész csak magadat készíted ki,feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!