Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vonzódni a lányok az alacsony, vékony fiúkhoz? Ha valaki ilyen és nemt ud már változtatni sem ezen, akkor emiatt sosem lehet barátnője? Miért kell minden csajnak magas vagy mackó, esetleg kigyúrt fiú?
Előző előtti, ez butaság. Pszichésen nagyon is van hatása.
Ugyanúgy ahogy egyértelműen aki ért hozzá bunyós körökben, egy izmos max 90 kilós hapi ezerszer jobb túlélő utcai bunyóban mint egy 120 kilós koxos kétajtós szekrény. Lassú, merev, mire megmozdul bezúzod és szevasz. De!
Mégis egy hatalmas szteroid oriásnak baromi nagy árnyéka van, a mérete elrettent egy kissé, pszichésen igencsak befosnak egy oriástól. Főleg azok akik bunyóban nem jártasak. Ez van. A nők is érzik tudják, hogy ez így van. Egyszerüen ösztön. És itt most ember ember ellen a lényeg, nem az extrém példák. Ha nem bunyós alajában véve, akkor egyértelmű hogy minél magasabb, annál nagyobb előnye van a támadásra, védekezésre, mert hosszabbak a végtagjai, mint a bolhának. A nagydarab ember meg alapjában véve masszívabb, nehezebben megdönthető mint egy vézna giliszta. Az egész mind pszichésen dől el.
Tudjátok nem értelek benneteket. Én 150 vagyok és engem minden pasi gyerekkoromba visszautasított. A 165-170-esek végig azt mondták, hogy törpe vagyok, nem kellenék.
Most végre van valaki, aki kb. 160 cm és tetszik meg én is neki és akkor itt megy, hogy hazudozunk akik azt írjuk hogy nekünk az alacsonyak tetszenek.
Nincs is itt értelme az embernek hozzászólni... Nekem se tetszik minden alacsony fiú, mert egyszerűen, nyámnyilák, nyavajognak, hogy jajj én olyan senki picike vagyok. De most van valaki aki férfi és pici.
Gáz hogy itt senki nem hisz senkinek? De aki nem hisz a hozzászólóknak, az egyáltalán minek olvassa a hozzászólásokat. Nem is értem!
hisztis kis hülyék vagytok
én 160 centi vagyok, és eddig kb 20 lánnyal randiztam, abból 3 az akivel összejött valami hosszabb rövidebb dolog. Meg 8 lánnyal volt szex, vagy petting. Tény, hgoy nem a 180-as csajok után ácsingóztam, hanem kerestem aranyos, alacsony lányokat.
Kérdező - meséld már el hgoy mész oda egy lányhoz. Tényleg érdekel, lehet nem a magasságod a baj, hanem valami másban hibázol. Mert ez szerintem hülyeség hogy csak amiatt. Nekem 1 lány volt aki azt mondta hogy azért nem mert ő tőle sokkal nagyobb darab pasit akar maga mellé. A többieknek nem volt ekkora probléma, volt, aki tőlem is magasabb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!